usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool body + 14 delige accessoireset

Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool body + 14 delige accessoireset
180,19

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van de Metabo MT 18 LTX SOLO Accu multitool
      Zeg hallo tegen jouw nieuwe beste maat in klusland: de Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool body inclusief een 14-delig accessoireset. Dit bevriende stuk gereedschap staat klaar om jouw klusavonturen naar een hoger niveau te tillen. Het draait hier niet alleen om kracht; het gaat om precisie, flexibiliteit en duurzaamheid. Met zijn 18 volt Li-ion accu, onderdeel van het innovatieve CAS-platform, biedt deze multitool je de vrijheid om overal te werken zonder in te leveren op prestaties. De oscillerende motor met een indrukwekkende 1,6 graden oscilatiehoek links en rechts, gesynchroniseerd met het handige Starlock aansluitsysteem, garandeert dat je met uiterste precisie kunt werken, of je nu zaagt, slijpt, of schuurt. De Metabo MT 18 LTX SOLO, met modelcode 613021890, belooft niet alleen een trouwe partner te zijn voor elke klus, maar verhoogt ook het gemak en het plezier waarmee je werkt.

      Veilig en duurzaam klussen is een eitje
      Met de Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool kies je niet alleen voor kracht en precisie, maar ook voor veiligheid en duurzaamheid. Deze multitool, aangedreven door een accu uit het duurzame CAS-platform, zorgt ervoor dat jij je werk kunt doen zonder je zorgen te maken over frequente vervangingen of het milieu te belasten. De betrouwbare Li-ion batterijtechnologie zorgt ervoor dat je urenlang kunt werken zonder tussenpauzes voor opladen, en door het slimme ontwerp van de oscillerende motor kun je ook op de meest lastige plekken veilig aan de slag. Met het efficiënte energieverbruik zorg je niet alleen voor een kleinere ecologische voetafdruk, maar werk je ook elke keer met maximale kracht en efficiëntie. De Metabo MT 18 LTX 18V Li-Ion Accu multitool maakt elke klus veilig, snel en comfortabel, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een gezondere planeet.

      Bestel en blink uit met Metabo
      Klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen met de Metabo MT 18 LTX SOLO Accu multitool? Onze webshop maakt het je gemakkelijk. Met onze snelle levering en vriendelijke service ben je in no-time klaar voor jouw volgende klusavontuur. Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen wij ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. Bovendien profiteer je van ons ruime assortiment aan gereedschap en accessoires, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze webshop staat klaar om je te ondersteunen met raad, daad en de beste multitool die je je kunt wensen. Mis deze kans niet en maak van elke klus een succesverhaal met de Metabo MT 18 LTX.

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type motor

      Accu

      Hoogte (Product)

      11.5 cm

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Motor

      Oscillerend

      Aansluiting

      Starlock

      Oscillatie hoek links/rechts

      1.6 °

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Is het een set?

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      18000 rpm

      EAN

      4007430277558

      1x Metabo MT 18 LTS SOLO Multitool
      1x Metabo Invalzaagblad 32 mm HCS (hout)
      1x Metabo Driehoekschuurzool 93 mm met klithechting
      5x Metabo Hechtschuurbladen 93 mm P 80
      5x Metabo Hechtschuurbladen 93 mm P 120
      1x Metabo Afzuigadapter

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.