usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo KSU 251 mobile onderstel voor afkortzaag

Metabo KSU 251 mobile onderstel voor afkortzaag
Outlet
410,69
377,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Metabo KSU 251 mobile: jouw nieuwe maatje in de werkplaats

      Denk je aan een onderstel voor je afkortzaag dat zowel stevig als flexibel is, dan zit je bij de Metabo KSU 251 mobile helemaal goed. Dit onderstel is gemaakt om het leven van de vakman gemakkelijker te maken met zijn robuuste structuur en trolley-functie. Je verplaatst je zware zaag zonder moeite van de ene naar de andere plek, dankzij de soepel rollende wielen. Met een draagcapaciteit van 180 kilogram is geen werkstuk te zwaar. En wat zeg je ervan dat je zaag niet eens van het onderstel af hoeft als je het inklapt? Spreekt dat je aan, dan is dit het onderstel voor jou. Metabo laat hiermee weer zien waarom ze een kei in het vak zijn: betrouwbaar gereedschap dat jouw klussen net dat stukje efficiënter maakt.

      Hoe maken we het klussen nog fijner?

      Stel je voor: je staat in je werkplaats en je hebt een reeks nauwkeurige snedes te maken. Met de uittrekbare werkstuksteunen, die zijn voorzien van wielen en een handige, opklapbare aanslag, bereik je een nieuwe graad van precisie. De dubbel ondersteunde tafelverbreding zorgt ervoor dat ook zware werkstukken geen probleem zijn. En die hoogtecompensatie door verstelbare standvoeten? Een uitkomst voor iedere werkplek. Geschikt voor alle gangbare afkortzagen, is dit onderstel van Metabo een must-have voor iedere klusser die zowel zijn werk als tijd serieus neemt.

      Waarom kiezen voor Fixami?

      Als we het even samenvatten: de Metabo KSU 251 mobile is dé keuze voor vakmensen die waarde hechten aan mobiliteit, stevigheid, en veelzijdigheid in hun werkplaats. Bij Fixami begrijpen we dat helemaal. Daarom vind je bij ons niet alleen dit fantastische onderstel, maar ook alle advies en service om het maximale uit je aankoop te halen. Met een assortiment dat alles omvat wat je hartje begeert, van officiële dealers van topmerken, tot een persoonlijk advies van onze specialisten. Is het niet tijd om jouw werkplaats die upgrade te geven die het verdient?

      Geschikt voor machine

      voor afkortzaag

      Verrijdbaar

      Ja

      Inklapbaar

      Ja

      Frame uitschuifbaar

      Ja

      Lengte (Product)

      240 mm

      Draagcapaciteit

      180 kg

      Maximale werkhoogte

      0.86 m

      Gewicht (Product)

      31 kg

      EAN

      4007430326492

      1x Metabo 629007000 onderstel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.