usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo KGS 216 M Afkortzaag incl. onderstel (KSU 401) - 1500W - 216 x 30mm

Metabo KGS 216 M Afkortzaag incl. onderstel (KSU 401) - 1500W - 216 x 30mm
417,59

Verwachte leverdatum

14-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Metabo KGS 216 M Afkortzaag
      Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare afkortzaag die je project naar een hoger niveau tilt, dan is de Metabo KGS 216 M Afkortzaag incl. onderstel (KSU 401) - 1500W - 216 x 30mm jouw ideale partner. Met een indrukwekkende 1500 Watt motor en een zaagblad diameter van 216 millimeter, biedt deze zaag uitzonderlijke prestaties voor allerlei zaagtaken. De zaag beschikt over een innovatieve laser voor de exacte weergave van de zaaglijn, wat resulteert in precieze snedes elke keer weer. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt hem ook geschikt voor transport met één hand, terwijl de trekfunctie en de uittrekbare tafelverbredingen hem uitermate geschikt maken voor het werken met brede werkstukken. De LED-werklicht en de doeltreffende spaanafzuiging tillen je werkcomfort naar een hoger niveau. Dit is niet zomaar een afkortzaag; het is een gereedschap ontworpen om aan de zware eisen van elke klus te voldoen.

      Veilig en duurzaam zagen zoals nooit tevoren
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Metabo KGS 216 M Afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium persgietwerk zorgt voor langdurige betrouwbaarheid, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hoge, zijdelings verschuifbare geleiders garanderen veilig zagen, terwijl de materiaalklem ervoor zorgt dat je werkstuk stevig op zijn plaats blijft. De zaagkop is naar links kantelbaar voor extra flexibiliteit bij het maken van verdekte zaagsneden, en alle bedieningselementen zijn zichtbaar en gemakkelijk te bedienen vanuit de werkpositie. Met de diepteaanslag kun je eenvoudig groeven maken, en de eenvoudige zaagbladwissel door middel van asvergrendeling verhoogt jouw productiviteit. De Metabo KGS 216 M is meer dan een afkortzaag; het is een veilige haven voor je projecten.

      Waarom je niet verder hoeft te zoeken
      De keuze voor de Metabo KGS 216 M Afkortzaag via onze webshop betekent kiezen voor compromisloze kwaliteit met het gemak van snelle levering en toegang tot een groot assortiment. Met onze scherpe prijzen haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar doe je ook een slimme investering voor toekomstige projecten. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je met raad en daad bij te staan, zodat je de keuze maakt die het beste bij jouw behoeften past. Door voor ons te kiezen, kies je voor een winkelervaring die even naadloos en efficiënt is als je werk met de Metabo KGS 216 M. Waarom wachten? Bestel nu en breng je projecten tot leven met precisie, veiligheid, en snelheid.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type zaag

      Afkortzaag

      Inclusief onderstel

      Ja

      Opgenomen vermogen

      1500 W

      Zaaglijnaanduiding

      Laser

      Trekfunctie

      Ja

      Toerental onbelast

      5000 rpm

      Telescopisch

      Ja

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      65 mm

      Breedte zaagblad

      216 mm

      Is het een set?

      Ja

      Geschikt voor materiaal

      Universeel

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430278074

      1x Metabo KGS 216 M Afkortzaag
      1x KSU 401 onderstel
      1x Hardmetalen zaagblad (40-tands)
      2x Geïntegreerde tafelverbredingen
      1x Afkortgeleider
      1x Materiaalklem
      1x Gereedschap voor het wisselen van zaagblad
      1x Kabelopwikkeling
      1x Spaanopvangzak

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.