usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo HO 18 LTX 20-82 18V Li-Ion accu schaafmachine body in MetaBox - 82mm - 2mm

Metabo HO 18 LTX 20-82 18V Li-Ion accu schaafmachine body in MetaBox - 82mm - 2mm
208,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Metabo HO 18 LTX 20-82 body Accu schaafmachine: Een revolutie in jouw gereedschapskist
      Ontdek de Metabo HO 18 LTX 20-82, de lichte en handzame accu-schaafmachine die jouw klusleven een stuk aangenamer maakt. Of je nu bezig bent met schaven, gleuven maken of afschuinen; dit apparaat doet het allemaal met een ongeëvenaarde precisie. Dankzij de traploos instelbare schaaf- en sponningdiepte en een vlak gefreesde schaafzool van hoogwaardig aluminium persgietwerk, realiseer je moeiteloos elke klus. Voeg daar een parallelgeleider aan toe voor het ultieme resultaat in nauwkeurigheid, en je begrijpt waarom dit apparaat onmisbaar is. De greep met antislip softgrip-oppervlak en de mogelijkheid om zowel een alleszuiger als een eenvoudig te legen textielen stofzak aan te sluiten, zorgen voor comfort en netheid tijdens het werk. Met een sponningdiepte van 9 mm en een schaafbreedte van 82 mm bewerk je met de Metabo HO 18 LTX 20-82 zonder moeite elk werkstuk tot in perfectie.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Met de Metabo HO 18 LTX 20-82 haal je niet alleen een krachtige bondgenoot in huis, maar ook een veilige en duurzame. De schaafmachine is uitgerust met een beugel aan de schaafzool voor het veilig neerzetten van de machine, terwijl je werkstuk onaangetast blijft. De robuuste hardmetalen omkeerbare schaafbeitels maak je in een handomdraai schoon. Zachtaanloop en overbelastingsbeveiliging beschermen de motor en aandrijving, waardoor beide een langere levensduur hebben. Dit is een gereedschap waarop je kunt vertrouwen, wat bijdraagt aan je gemoedsrust bij elke klus. Dankzij het CAS accusysteem ben je bovendien verzekerd van compatibiliteit met een breed scala aan andere gereedschappen, wat dit een slimme investering voor de toekomst maakt.

      Til je kluservaring naar een hoger niveau
      Door te kiezen voor de Metabo HO 18 LTX 20-82 bij onze webshop, ga je niet alleen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Metabo, maar ook voor de extra voordelen die wij bieden. Met onze snelle levering heb je de schaafmachine razendsnel in huis. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen scherpe prijzen. Plus, onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar, mocht je vragen hebben of advies nodig hebben. Schaf nu de Metabo HO 18 LTX 20-82 aan en maak de sprong naar efficiëntie, nauwkeurigheid en plezier in al je projecten. Begin met het transformeren van je werkwijze vandaag nog!

      Body/set

      Body

      Maximale schaafdiepte

      2 mm

      Hoogte (Product)

      17 cm

      Schaafbreedte

      82 mm

      Sponningdiepte

      9 mm

      Toerental onbelast

      16000 rpm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Is het een set?

      Nee

      Voltage

      18

      Breedte (Product)

      18 cm

      EAN

      4007430325075

      HM omkeerbare schaafbeitels
      Parallelgeleider
      Instelmal
      Zaagselafvoeradapter
      Textielen stofzak
      Koffer MetaBox
      Let op! accu-packs en lader niet meegeleverd

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.