usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo GE 710 Plus Rechte slijper - 710W - 6mm - variabel

Metabo GE 710 Plus Rechte slijper - 710W - 6mm - variabel
222,99

Verwachte leverdatum

30-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Metabo GE 710 Plus Rechte slijper: een krachtpatser voor de fijnproevers
      Als je op zoek bent naar gereedschap dat zowel krachtig als precies is, dan zit je met de Metabo GE 710 Plus Rechte slijper helemaal goed. Met een imposant opgenomen vermogen van 710 Watt tackelt dit stuk technisch vernuft de meest uitdagende klussen met gemak. Dankzij de lange slijpas is geen enkele plek te onbereikbaar voor jou. De mogelijkheid om je gereedschap snel te wisselen door de asvergrendeling, gecombineerd met de duurzaamheid gegeven door de lagerflens van aluminium persgietwerk, biedt jou een ongeëvenaarde werkervaring. En laten we de Vario-Constamatic (VC)-elektronica niet vergeten, die ervoor zorgt dat je altijd met het perfecte toerental werkt, aangepast aan het materiaal en dat bovendien onder belasting nagenoeg constant blijft. Met zoveel doordachte features is de Metabo GE 710 Plus niet alleen een krachtige maar ook een slimme keuze voor elke vakman.

      Jouw veiligheid en het milieu staan voorop
      De Metabo GE 710 Plus Rechte slijper is ontworpen met jouw veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Niet alleen beschikt deze over een elektronische veiligheidsuitschakeling, die inwerking treedt op het moment dat het inzetgereedschap blokkeert, maar ook een herstartbeveiliging die ongelukken na stroomonderbreking voorkomt. Deze features zorgen ervoor dat je altijd veilig aan de slag kunt gaan. En over duurzaamheid gesproken, de elektronische overbelastingsbeveiliging en de Metabo Marathon-motor met gepatenteerde stofbescherming verlengen de levensduur van dit apparaat aanzienlijk, zodat je jarenlang op zijn diensten kunt rekenen. Het precisiespantang zorgt bovendien voor een zuiver ronddraaien zonder ongewenste vibraties. Met een slank design en een afneembare rubber beschermkap wordt comfortabel en veilig werken nog makkelijker gemaakt.

      Waarom je jouw Metabo GE 710 Plus bij ons moet bestellen
      De keuze voor de Metabo GE 710 Plus Rechte slijper is snel gemaakt, maar waar je deze aanschaft is minstens zo belangrijk. In onze webshop ben je verzekerd van twee cruciale voordelen: snelle levering en vriendelijke service. Geen lange wachttijden of onpersoonlijke behandeling; wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met jouw projecten, ondersteund door een team dat écht met je meedenkt. Voeg daar scherpe prijzen aan toe, en je begrijpt waarom ons aanbod de slimste keuze is voor professionals en doe-het-zelvers die waarde hechten aan kwaliteit, efficiency en een goede deal. Kies voor de Metabo GE 710 Plus Rechte slijper uit onze webshop, en ervaar zelf de voordelen van onze unieke combinatie van service en kwaliteit.

      Diameter schacht

      6

      Opgenomen vermogen

      710 W

      Toerental onbelast

      30500 rpm

      Diameter schacht mm

      6

      Breedte (Product)

      6.8 cm

      Hoogte (Product)

      7.8 cm

      EAN

      4007430212351

      1x Spantang 6 mm
      1x Rubber beschermkap
      1x Steeksleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.