usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body

Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body
Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body
Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body
Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body
Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body
Metabo BSA 18 LED 4000 - 18V Li-Ion accu bouwlamp body
134,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de glans van Metabo 601505850 Accu lamp
      Zeg vaarwel tegen donkere werkplekken en ongelijke verlichting met de Metabo BSA 18 LED 4000 - een krachtige bondgenoot op elke bouwlocatie. Deze 18V Li-Ion accu bouwlamp is een meester in het verlichten van grote oppervlakken met een indrukwekkende 4000 lumen, waardoor het werken in slecht verlichte gebieden tot het verleden behoort. De lamp is intelligent ontworpen met een geïntegreerde magneet voor snelle bevestiging op metalen oppervlakken, waardoor je handen vrij blijven om aan je project te werken. Hij heeft een lichte, compacte constructie met een handige draaggreep, wat het ideaal maakt voor professionals die vaak onderweg zijn. De lampvoet biedt praktische ophangmogelijkheden en de unieke uitsparing in de behuizing vergroot de flexibiliteit nog verder. Acculooptijd is geen zorgenkindje meer – elke ampère-uur levert je ongeveer 35 minuten pure verlichtingskracht, met een looptijd tot 5,8 uur bij gebruik van een LiHD accu-pack van 18V/10 Ah. De lampkop is 270° horizontaal draaibaar, waardoor je het licht precies daar kunt schijnen waar je het nodig hebt, en de dimfunctie zorgt voor de perfecte balans tussen verlichting en energieverbruik.

      Veilig en duurzaam licht in elke situatie
      Naast de krachtige verlichting brengt de Metabo BSA 18 LED 4000 ook veiligheid en duurzaamheid naar je werkplaats. De lamp is gebouwd met het oog op de ruwe omgevingen van bouwplaatsen, waardoor hij zowel stof- als spatwaterdicht is volgens de IP54-standaard. Dit betekent dat je hem onder vrijwel elke omstandigheid veilig kunt gebruiken, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadiging. De usb-aansluiting stelt je in staat om USB-apparaten tot 1 A op te laden, terwijl je werkt – een handige feature die je connectiviteit waarborgt, waar je ook bent. De lamp is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook attent in veiligheidsvoorzieningen. Een knipperend lampje geeft de resterende accutijd duidelijk aan, waarschuwend wanneer de looptijd ten einde loopt om gevaarlijke situaties te vermijden. Het met rubber beklede stavlak zorgt voor een stabiele stand op elke ondergrond, terwijl het oppervlakken beschermt tegen krassen. Dit is de ideale verlichtingsoplossing die de balans vindt tussen kracht, veiligheid en flexibiliteit.

      Verlicht je werk met voordelen van onze shop
      Kies voor de Metabo BSA 18 LED 4000 en laat de kracht van 4000 lumen jouw projecten in een nieuw licht zetten. Bestellen bij onze webshop betekent niet alleen dat je profiteert van een krachtige, veelzijdige verlichtingsoplossing; je geniet ook van de vele andere voordelen die we te bieden hebben. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe bouwlamp, en ons groot assortiment betekent dat je altijd vindt wat je zoekt voor elke klus. Wij zijn toegewijd aan het bieden van niet alleen scherpe prijzen maar ook een vriendelijke service, omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is. Laat het licht van de Metabo BSA 18 LED 4000 je leiden naar succesvolle, efficiënte projecten en ontdek het gemak van bestellen bij een webshop die echt om je geeft.

      Body/set

      Body

      Werktijd

      6.5 h

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Aantal standen

      4

      Voltage

      18

      Lichtopbrengst

      4000 lm

      EAN

      4061792217782

      1x Metabo 601505850 Lamp

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.