usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Metabox

Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Metabox
Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Metabox
Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Metabox
Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Metabox
Metabo BS 18 Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in Metabox
124,09
119,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Ontdek de kracht van de Metabo BS 18 Quick Accu schroefboormachine
      Duik in de wereld waar kracht en precisie samenkomen met de Metabo BS 18 Quick accu boor-/schroefmachine. Deze fantastische toevoeging aan je gereedschapskist combineert gebruiksgemak met indrukwekkende specificaties die elke klus een fluitje van een cent maken. Met het innovatieve CAS accu platform en een krachtige 18 Volt accu biedt deze machine ongekende vrijheid om overal te werken zonder zorgen om stroombronnen. De ultieme mix van een licht en compact ontwerp met het Quick-systeem, om snel te wisselen tussen gereedschaponderdelen, maakt de BS 18 Quick een absoluut veelzijdige partner. Of je nu door hout borend een meesterwerk creëert of door metaal met een precisie die alleen Metabo kan bieden, de boorcapaciteiten van 20mm voor hout en 10mm voor metaal verzekeren je van een breed toepassingsgebied. Plus, de handige riemhaak en werkverlichting verhogen je werkcomfort en veiligheid, terwijl de Ultra-M-Technologie zorgt voor optimale prestaties en een lange levensduur van deze onmisbare boor-/schroefmachine.

      Klus slim, klus veilig met ongeëvenaarde duurzaamheid
      Bij elk project staan veiligheid en duurzaamheid centraal. Met de Metabo BS 18 Quick ben je verzekerd van beide. Deze schroefboormachine is ontworpen met jouw gebruiksgemak en veiligheid in gedachten. Het wisselen tussen klussen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de snelwisselboorhouder. Met de instelbare aandraaimoment en het variabele toerental heb je volledige controle, terwijl de 13mm boorkop capaciteit betekent dat geen klus te groot is. De ingebouwde werkverlichting elimineert de noodzaak voor extra lampen, waardoor je in elke omgeving veilig kunt werken. Dankzij deze innovaties is de Metabo BS 18 Quick niet alleen een duurzaam en betrouwbaar stuk gereedschap in je arsenaal, maar zorgt het ook voor een veilige werkervaring, zodat jij kunt blijven doen waar je van houdt: het creëren van meesterwerken.

      Scoor jouw Metabo BS 18 Quick met voordelen die er toe doen
      De keuze voor de Metabo BS 18 Quick bij onze webshop is een slimme stap richting succesvolle projecten met gereedschap van topkwaliteit. Ontdek de voordelen van snelle levering, zodat jij direct aan de slag kunt zonder kostbare tijd te verliezen. Daarnaast profiteer je van scherpe prijzen, waarmee topkwaliteit gereedschap nog toegankelijker wordt. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om het maximale uit je aankoop te halen. Met een groot assortiment aan gereedschappen en accessoires vinden enthousiaste doe-het-zelvers en professionals altijd precies wat ze nodig hebben voor elke klus. De Metabo BS 18 Quick is meer dan alleen een gereedschap; het is de sleutel tot een wereld van onbegrensde mogelijkheden, nauwkeurigheid en vakmanschap. Waarom zou je wachten? Verhoog je kluservaring nu en maak van elk project een succes.

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Aandraaimoment maximaal

      48 N

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Hoogte (Product)

      22.4 cm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430286819

      Artikelnummer

      80430

      1x Metabo BS 18 Quick Schroefboormachine
      1x Metabo Snelwisselboorhouders
      1x Metabo Riemhaak
      1x Metabo Metabox 145

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.