usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 LTX Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox

Metabo BS 18 LTX Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox
282,69

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo BS 18 LTX Q Accu schroefboormachine: De ultieme krachtpatser
      Ben je op zoek naar een schroefboormachine die ook de meest uitdagende projecten aankan? Dan is de Metabo BS 18 LTX Quick jouw perfecte match. Deze krachtpatser is ontworpen voor iedereen die waarde hecht aan kracht, precisie en veelzijdigheid. Met het CAS accu-platform ben je verzekerd van compatibiliteit met andere tools, waardoor je in elke situatie flexibel blijft. De 18 Volt accu zorgt voor een ongeëvenaarde kracht, waarmee je moeiteloos schroeft en boort. De Quick boorhouder wisselt snel tussen functies, zodat jij je werktempo hoog houdt. De ingebouwde LED-werklamp verlicht je werkplek, waardoor je zelfs in minder verlichte omstandigheden precies kunt blijven werken. Het hoge koppel van 42/96 Nm en de AIR COOLED technologie maken het mogelijk om de grootste schroeven snel en efficiënt te verwerken, terwijl de levensduur van je accu's wordt verlengd. Kortom, de Metabo BS 18 LTX Quick is de robuuste, betrouwbare partner die je zoekt voor elke klus.

      Veiligheid en duurzaamheid: Onderdeel van elke klus
      De Metabo BS 18 LTX Quick is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met jouw veiligheid en het milieu in gedachten. Het nieuwe draaimomentkoppelingssysteem garandeert dat je zelfs de grootste schroeven met precisie kunt verwerken, zonder risico op schade aan het werkstuk of gereedschap. Bovendien zorgt dit systeem voor een langere levensduur van je machine. De compatibiliteit met het CAS accu-platform verhoogt niet alleen je flexibiliteit tijdens het werk, maar ondersteunt ook een duurzame manier van werken door het mogelijk te maken verschillende apparaten op dezelfde accu's te gebruiken. Dit reduceert de behoefte aan meerdere accu's en helpt zo afval te verminderen. Daarnaast draagt de AIR COOLED technologie bij aan een efficiënter energiegebruik en langere accuduur, wat deze schroefboormachine tot een betrouwbare en milieuvriendelijke keuze maakt voor elke klus.

      Ontdek de voordelen bij onze webshop
      Als je kiest voor de Metabo BS 18 LTX Quick, kies je niet alleen voor een top gereedschap, maar ook voor de voordelen die onze webshop biedt. Wij zetten ons in om jou de beste koopervaring te bieden met een groot assortiment aan hoogwaardig gereedschap tegen scherpe prijzen. Jouw tijd is kostbaar, daarom zorgen wij voor een snelle levering direct aan je deur, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe aankoop. Ook voor advies staan onze vriendelijke specialisten altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je het gereedschap kiest dat het beste bij jouw project past. Ontdek het zelf en maak je volgende project een succes met de Metabo BS 18 LTX Quick en de service van onze webshop.

      Aandraaimoment maximaal

      110 N

      Toerental onbelast

      1700 rpm

      Hoogte (Product)

      25.9 cm

      Breedte (Product)

      6.7 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      Boorcapaciteit hout

      65 mm

      EAN

      4007430287007

      1x Metabo BS 18 LTX Q Schroefboormachine
      1x Metabo Quick snelspanboorhouder
      1x Metabo Quick bit-spanbus
      1x Metabo Handgreep
      1x Metabo Metaloc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.