usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 LT Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox

Metabo BS 18 LT Quick 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox
Gratis product
226,09

Verwachte leverdatum

11-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Metabo BS 18 LT Quick: Een Nieuwe Norm in Schroefboormachines

      Ontmoet de Metabo BS 18 LT Quick, de schroefboormachine die elke klus een fluitje van een cent maakt. Met de innovatieve Metabo Quick-systeem kun je in een handomdraai tussen verschillende gereedschappen wisselen zonder tijd te verliezen. Dit geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt, of je nu aan het boren of schroeven bent. Het hart van deze machine is de krachtige Metabo 4-polige motor, die zorgt voor een ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie tijdens het werken. Zelfs voor de meest uitdagende projecten biedt deze schroefboormachine een betrouwbare oplossing, met een booras die direct schroefbits kan hanteren voor maximale handigheid. Daarbovenop is de BS 18 LT Quick uitgerust met een geïntegreerd werklicht, zodat je ook in minder goed verlichte omstandigheden perfect je gang kunt gaan.

      Veilig en gebruiksvriendelijk, voor elke hobbyist en professional

      De Metabo BS 18 LT Quick laat zien dat kracht en veiligheid hand in hand kunnen gaan. Het toestel komt met een handige riemhaak en bithouder die je naar wens kunt bevestigen, waardoor het altijd binnen handbereik is zonder in de weg te zitten. De accu's, die een duidelijke capaciteitsindicatie hebben, garanderen dat je nooit onverwachts zonder stroom valt. Plus, dankzij de Ultra-M-Technologie geniet je van een lange levensduur en milieuvriendelijk gebruik. Deze schroefboormachine is geschikt voor zowel de beginnende klusser die kwaliteitsgereedschap zoekt als de ervaren vakman die betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

      Waarom kiezen voor de Metabo BS 18 LT Quick bij Fixami?

      Ervaar de ultieme combinatie van kracht, flexibiliteit en veiligheid met de Metabo BS 18 LT Quick. Dit toestel tilt elke klus naar een hoger niveau, waardoor je efficiënter en nauwkeuriger te werk gaat. Bij Fixami begrijpen we de waarde van uitstekend gereedschap en bieden daarom alleen de beste producten aan. Als officiële dealer van topmerken, zoals Metabo, garanderen we een groot assortiment met scherpe online prijzen en een snelle levering. Daarnaast staan onze specialisten klaar met gratis professioneel advies, zodat jij het meeste uit je nieuwe schroefboormachine kunt halen. Kies voor de Metabo BS 18 LT Quick en ontdek hoe jij je projecten naar een hoger niveau tilt met Fixami.

      Body/set

      Body

      Hoogte (Product)

      25 cm

      Type motor

      Accu

      Breedte (Product)

      6.3 cm

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=PRtiRJ-JwRQ&list=PL9C2114473EDA867D&index=12

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430286963

      1x Metabo BS 18 LT Quick Schroefboormachine
      1x Metabo Snelwisselboorhouder
      1x Metabo Snelwisselbithouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo MetaLoc

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.