usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 LT BL 18V LiHD accu boor-/schroefmachine set (2x 4,0Ah accu) in metaBOX - koolborstelloos

Metabo BS 18 LT BL 18V LiHD accu boor-/schroefmachine set (2x 4,0Ah accu) in metaBOX - koolborstelloos
343,69
301,49

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo BS 18 LT BL Accu schroefboormachine: de krachtpatser voor elke klus
      Zet je schrap voor de Metabo BS 18 LT BL, een beest van een accu schroefboormachine set die jouw kluservaring niet alleen verbetert maar transformeert. Uitgerust met een krachtige 4,0Ah accu en een onstuitbaar 18 Volt systeem, staat deze machine garant voor een consistente en langdurige prestatie. Zijn koolborstelloze motor zorgt voor een efficiënte aandrijving, waardoor je sneller en langer kunt werken zonder tussentijds opladen. Voor elke boor- of schroefklus ben je gearmd met een maximale kracht van 60 Newton meter en de vrijheid om tot 38 milimeter diep in hout en 13 milimeter in metaal te boren. De LED werklicht, riemhaak en bithouder verhogen jouw werkcomfort en efficiëntie, terwijl de meegeleverde twee accu's in de MetaBOX je de mobiliteit en organisatie bieden die elke vakman begeert. Met een comfortabel gewicht en een ergonomisch design, verzekert de Metabo BS 18 LT BL dat je projecten niet alleen soepeler verlopen, maar ook met een precisie die alleen Metabo kan leveren.

      Veilig en duurzaam klussen was nog nooit zo makkelijk
      Duurzaamheid en veiligheid zijn twee pilaren waarop de Metabo BS 18 LT BL rust. De Ultra-M-Technologie garandeert een langere levensduur van zowel de machine als de accu’s, waardoor je investering niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst rendeert. Met een accucapaciteit van 4,0 Ampère uur en een slimme indicatie die jou laat weten wanneer het tijd is om op te laden, kom je nooit onverwacht zonder stroom te zitten. Zo kun je op elke klus vertrouwen in de betrouwbaarheid van je gereedschap. De ingebouwde beveiligingsmechanismen voorkomen overbelasting en oververhitting, waardoor je veilig en met gemoedsrust kunt werken. En met de koolborstelloze motor reduceer je de onderhoudsbehoefte en verhoog je de efficiëntie van elke draai, boor- of schroefbeweging.

      Krijg meer voor elkaar met onze ongeëvenaarde service
      Wanneer je kiest voor de Metabo BS 18 LT BL via onze webshop, kies je niet alleen voor topkwaliteit gereedschap, maar ook voor een service die net zo onverslaanbaar is. Ons enorme assortiment verzekert dat je altijd vindt wat je nodig hebt, tegen prijzen die de competitie doen verbleken. En met onze snelle levering mis je nooit een beat en ligt jouw nieuwe Metabo set voordat je het weet op je deurmat. Onze vriendelijke klantenservice staat te popelen om je met deskundig advies bij te staan, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Voor de professionals die hun vak serieus nemen, is er simpelweg geen betere partner om je gereedschapskist te upgraden. Met ons aan je zijde, ben je altijd een stap voor op de rest.

      Body/set

      Set

      Hoogte (Product)

      25.6 cm

      Amperage

      4

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte (Product)

      6.4 cm

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Koolborstelloos

      Ja

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      2100 rpm

      EAN

      4007430334732

      1x Metabo BS 18 LT BL Schroefboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo Kunststof koffer
      2x Metabo LiHD 4,0Ah Accu
      1x Metabo ASC 30-36 V AIR COOLED Oplader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.