usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 LT BL 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 4,0Ah Li-Power accu) in metaBOX - koolborstelloos

Metabo BS 18 LT BL 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 4,0Ah Li-Power accu) in metaBOX - koolborstelloos
325,29

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo BS 18 LT BL Accu schroefboormachine - Krachtig, precies en gebruiksvriendelijk
      Zoek je een betrouwbare boor-/schroefmachine die elke klus aankan? Maak kennis met de Metabo BS 18 LT BL, een krachtpatser die jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Deze borstelloze machine belooft niet alleen kracht en snelheid, maar biedt ook precisie en gebruiksvriendelijkheid. Met een amperage van 4 ampère uur, werken op een spankrachtige 18V Li-Ion accu en gekenmerkt door een lichtgewicht van slechts 1160 gram, is deze boor-/schroefmachine een must-have voor iedere professional of doe-het-zelver. De Metabo BS 18 LT BL valt op door haar innovatieve brushless motor, geïntegreerd werklicht, en handige riemhaak, waardoor je efficiënt en comfortabel te werk gaat. Met de Ultra-M-Technologie profiteer je bovendien van een lange levensduur en milieuvriendelijk laden, zodat jouw projecten niet alleen soepel maar ook duurzaam uitgevoerd worden. Dit maakt de Metabo BS 18 LT BL de ultieme boor-/schroefmachine voor elke klus.

      Jouw veilige en veelzijdige partner in klussen
      De Metabo BS 18 LT BL bewijst keer op keer waarom het jouw ideale partner is voor elke bouw-, renovatie- of montageklus. Deze machine levert niet alleen uitmuntende prestaties dankzij haar krachtige motor en lange accuduur, maar staat ook garant voor veilig en veelzijdig gebruik. Met een capaciteit om door 13 millimeter metaal en 38 millimeter hout te boren, evenals een maximaal aandraaimoment van 60 Newton, is geen taak te zwaar. De ergonomische bouw en het lichte gewicht minimaliseren vermoeidheid, waardoor je comfortabel blijft werken, hoe lang de klus ook duurt. Met de capaciteitsindicatie van de accu ben je altijd op de hoogte van de resterende energie, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Of je nu professional bent of hobbyist, deze veelzijdige boor-/schroefmachine past perfect in jouw gereedschapskist.

      Ontdek de voordelen van bestellen bij jouw favoriete webshop
      Door te kiezen voor deze boor-/schroefmachine bij onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig product, maar ook van onmisbare voordelen zoals snelle levering en scherpe prijzen. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt, ondersteund door een vriendelijke en behulpzame service. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om snel met goede tools aan de slag te kunnen gaan. Daarom zorgen we ervoor dat jouw Metabo BS 18 LT BL zo snel mogelijk bij je thuis of op de werkplaats is, zodat je zonder oponthoud voort kunt met je projecten. Kiezen voor ons betekent kiezen voor expertise, gemak en betrouwbaarheid - zo kun je met vertrouwen elke uitdaging aan.

      Hoogte (Product)

      25.6 cm

      Amperage

      4

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte (Product)

      6.4 cm

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Koolborstelloos

      Ja

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      2100 rpm

      EAN

      4007430326317

      1x Metabo BS 18 LT BL Schroefboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo Kunststof koffer
      2x Metabo 4,0Ah Accu
      1x Metabo ASC 30-36 V AIR COOLED Oplader

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.