usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 LT BL 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo BS 18 LT BL 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine body in MetaBox - koolborstelloos
185,79

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Ontdek de kracht van Metabo BS 18 LT BL Accu schroefboormachine
      Maak je gereedschapscollectie compleet met de Metabo BS 18 LT BL, dekrachtige 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine die jouw klussen naar een hoger niveau tilt. Deze topper, uitgerust met een koolborstelloze motor, garandeert niet alleen een snellere werksnelheid maar ook een ongeëvenaarde efficiëntie bij zowel boren als schroeven. Say goodbye to die donkere, lastig te bereiken plekjes; de ingebouwde werkverlichting en de handige riemhaak en bithouder zorgen ervoor dat je in alle comfort en vanuit elke hoek aan de slag kunt. Met de Ultra-M-Technologie geniet je van topvermogens, duurzaam laden en – niet te vergeten – een lange levensduur van de accu. Of het nu gaat om complexe projecten of simpele dagelijkse taken, de Metabo BS 18 LT BL schroefboormachine staat je bij elke stap van de weg bij.

      Veiligheid ontmoet duurzaamheid in elke boor
      Bij de ontwikkeling van de Metabo BS 18 LT BL is er niet alleen gedacht aan kracht en efficiëntie, maar ook aan veiligheid en duurzaam gebruik. Deze schroefboormachine troont trots boven zijn concurrenten uit met een robuuste constructie en een accu-platform dat een naadloze compatibiliteit met andere apparaten waarborgt. Ideaal voor de vakman die op zoek is naar een uniforme set van betrouwbaar gereedschap. Of je nu precisiewerk verricht in hout of stevig metaal doorboort, de verstelbare boorcapaciteiten zorgen ervoor dat elke klus feilloos geklaard wordt. Met een maximaal aandraaimoment van 60 Newton en een boorprestatie die niet onderdoet voor de grote jongens, biedt deze machine je de zekerheid dat elke klus vlot en veilig voltooid wordt.

      Upgrade je gereedschap met onze top service
      Waarom zou je wachten om je gereedschapskist een upgrade te geven met de Metabo BS 18 LT BL schroefboormachine? Bij ons profiteer je niet alleen van een gigantisch assortiment aan gereedschap, maar ook van onze ongeëvenaarde klantenservice. Wij begrijpen dat snelheid bij klussen essentieel is, en daarom zorgen we voor een snelle levering van al je benodigde gereedschappen. Bovendien, met onze scherpe prijzen kun je meer investeren in kwaliteitsgereedschap zonder je portemonnee te legen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, wij hebben alles wat je nodig hebt om je projecten te laten slagen. Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van bestellen bij ons: kwaliteitsgereedschap, snelle levering, scherpe prijzen en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

      Body/set

      Body

      Hoogte (Product)

      24.1 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Breedte (Product)

      6.4 cm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Koolborstelloos

      Ja

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      2100 rpm

      EAN

      4007430297747

      1x Metabo BS 18 LT BL Schroefboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      1x Metabo Metaloc

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster