usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boorschroefmachine set (2x 4.0Ah LiHD accu) in metaBOX

Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boorschroefmachine set (2x 4.0Ah LiHD accu) in metaBOX
352,09

Verwachte leverdatum

08-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de Metabo BS 18 L BL Accu schroefboormachine
      Duik in de wereld van krachtig en nauwkeurig werken met de Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boorschroefmachine set. Dit is niet zomaar een gereedschap; het is een echte partner in crime voor elke klus. Deze boorschroefmachine combineert een robuust ontwerp met de finesse van moderne technologie. Met een indrukwekkend toerental onbelast van 1850 omwentelingen per minuut en een boorcapaciteit die tot 32 millimeter in hout en 13 millimeter in metaal reikt, stelt dit apparaat je in staat om zelfs de moeilijkste projecten met gemak aan te pakken. De twee krachtige 4.0Ah LiHD accu's staan garant voor lange looptijden en zijn dankzij de Ultra-M-Technologie zowel krachtvol als milieu vriendelijk. Daarbij maakt de intelligente constructie, zoals de mogelijkheid om de riemhaak en bithouder naar voorkeur te plaatsen, deze boorschroefmachine uiterst gebruiksvriendelijk. Kortom, de Metabo BS 18 L BL 18V vereenvoudigt je klussen niet alleen; hij brengt ook een nieuw niveau van plezier in het werken.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Met de Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boorschroefmachine set investeer je in meer dan alleen een tool; je kiest voor een stukje gemoedsrust. Het is een feit dat je met deze machine terechtkomt in een domein waar veiligheid en duurzaam gebruik standaard zijn. Deze sets, verrijkt met twee duurzame LiHD accu's, bieden niet alleen de kracht die je nodig hebt voor diverse projecten, maar verzekeren ook dat je met constante, betrouwbare energie kunt werken. De geïntegreerde LED-werklamp met nachtlichtfunctie zorgt ervoor dat je zelfs in de meest duistere hoeken je precisie behoudt, terwijl de capaciteitsaanduiding op de accu's je altijd up-to-date houdt over je energievoorraad. Bovendien beschermt de Ultra-M-Technologie je accu's tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading, wat bijdraagt aan een langere levensduur en veiliger werkomgeving.

      Waarom je niet zonder deze set kan
      Het kiezen voor deze Metabo BS 18 L BL 18V Li-Ion Accu boorschroefmachine set vanuit onze online webshop betekent kiezen voor ongeëvenaarde klanttevredenheid. Met voordelen zoals snelle levering en een groot assortiment, garanderen we dat je projecten niet alleen soepeler lopen, maar dat je ook toegang hebt tot alles wat je nodig hebt op één plek. Bovendien zijn onze scherpe prijzen en vriendelijke service speciaal afgestemd op jouw behoeften en comfort. We begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen we ervoor dat je bestelling op tijd aankomt, zodat je project geen onnodige vertraging oploopt. Onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteit staat centraal in alles wat we doen en bieden. Ervaar het zelf en geef je projecten de boost die ze verdienen met deze professionele boorschroefmachine set.

      Toerental onbelast

      1850 rpm

      Boorcapaciteit hout

      32 mm

      Amperage

      4

      Hoogte (Product)

      19.2 cm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Toerental onbelast, bereik

      550_1850

      Gewicht (Product)

      1400 g

      Aandraaimoment maximaal

      60 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      EAN

      4007430337634

      1x Metabo BS 18 L BL Schroefboormachine
      2x Metabo LiHD 4,0 Ah Accu
      1x Metabo ASC 55 AIR COOLED" Oplader
      1x Metabo MetaBOX

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.