usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 L 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in metaBOX

Metabo BS 18 L 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in metaBOX
200,29

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Metabo BS 18 L Accu schroefboormachine: Jouw onmisbare gereedschap
      Duik in de wereld van klusgereedschap met de Metabo BS 18 L 18V Li-Ion accu schroefboormachine set, een must-have voor zowel de doe-het-zelver als de professionele vakman. Dit krachtpakket combineert gemak, kracht en precisie in een compact design, waardoor het de ideale partner is voor een breed scala aan boor- en schroefwerkzaamheden. Met de twee meegeleverde 2.0Ah accu's ben je altijd klaar voor actie, zonder zorgen over verminderde prestaties halverwege je project. De accu's werken op het CAS-platform, waardoor ze compatibel zijn met een breed scala aan gereedschappen. De accu's hebben een amperage van 2 Ampère uur en het gewicht van elk is slechts 860 gram, wat bijdraagt aan de algehele lichte en handige ervaring bij gebruik. De praktische LED-werklamp met nachtlichtfunctie verlicht donkere werkplekken, terwijl de riemhaak ervoor zorgt dat het gereedschap altijd bij de hand is. Met de Ultra-M-Technologie voor milieuvriendelijk opladen en 3 jaar garantie op de accu's, toont deze schroefboormachine zijn waarde als jouw trouwe partner bij elke klus.

      Veilig en duurzaam klussen gegarandeerd
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Metabo BS 18 L schroefboormachine. De uitmuntende bouwkwaliteit garandeert niet alleen een lange levensduur, maar zorgt ook voor consistent betrouwbare prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met een maximale boorcapaciteit van 20 mm in hout en 10 mm in metaal, naast een indrukwekkend aandraaimoment van 50 Newton, kun je elk project aanpakken, groot of klein. Het toestel weegt slechts 860 gram, waardoor het makkelijk te hanteren is tijdens lange klussessies. De capaciteitsindicatie van de accu-packs stelt je in staat efficiënt je werkvoortgang te volgen zonder onverwachte onderbrekingen. De combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid maken de Metabo BS 18 L een verstandige investering voor elke vakman die waarde hecht aan zijn gereedschap.

      Waarom deze Metabo BS 18 L de beste keuze is voor jou
      Besluit je tot aankoop van de Metabo BS 18 L bij onze webshop, dan maak je een keuze voor kwaliteit, efficiëntie en service. Met snelle levering en toegang tot een groot assortiment van zowel het gereedschap zelf als bijhorende accessoires, bieden wij alles wat je nodig hebt om je projecten succesvol af te ronden. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. We onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van onze producten, maar ook door onze vriendelijke en deskundige service. Deze schroefboormachine set, compleet met twee krachtige accu's, snellader en handige opbergbox, is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan betrouwbaar gereedschap dat elke klus aankan. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons en til je projecten naar een hoger niveau.

      Toerental onbelast

      1800 rpm

      Aandraaimoment maximaal

      50 N

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Hoogte (Product)

      22.3 cm

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4007430327376

      1x Metabo BS 18 L Schroefboormachine
      1x Metabo Snelspanboorhouder
      1x Metabo Riemhaak met bitdepot
      2x Metabo Li-Power 2,0 Ah Accu
      1x Metabo SC 60 Plus Oplader
      1x Metabo Kunststof koffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.