usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo BS 18 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah Li-POWER accu) in metaBOX

Metabo BS 18 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah Li-POWER accu) in metaBOX
Gratis product
171,89

Verwachte leverdatum

09-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Ontvang een gratis 18 Volt 4.0 Ah accu na aankoop en registratie van je Metabo 18 Volt accu-machine. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Metabo, geldig tot en met 31 maart 2024.
      Metabo BS 18 - Uw betrouwbare partner voor boor- en schroefklussen

      De Metabo BS 18 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set met 2x 2.0Ah Li-POWER accu's is ontworpen om jouw kluservaring naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de compacte constructie is deze boorschroefmachine niet alleen extreem handzaam, maar ook geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van kleine aanpassingen in huis tot grotere klusprojecten. Met de geïntegreerde werkverlichting worden ook de slecht verlichte werkplekken stralend verlicht, zodat je zorgvuldigheid nooit door duisternis wordt belemmerd. De unieke Ultra-M-Technologie staat garant voor een langdurig vermogen en een milieuvriendelijk oplaadproces, terwijl de riemhaak ervoor zorgt dat je het gereedschap altijd binnen handbereik hebt, ongeacht de klus die je aanpakt.

      Veiliger en flexibeler klussen beginnen hier

      Met deze set kun je op een flexibele manier tussen verschillende klusprojecten schakelen zonder je zorgen te maken over de compatibiliteit of de veiligheid. Het toerental van 1600 RPM stelt je in staat om door materialen als hout (tot 20 mm dikte) en metaal (tot 10 mm dikte) te boren met een precisie en gemak die elke klusser kan waarderen, ongeacht de ervaring. Deze machine is daarnaast voorzien van een accupack dat je drie jaar garantie op de energiebron biedt, dankzij de Ultra-M-Technologie. Dit, samen met de makkelijke verstelbaarheid van de boor- en schroefstand, maakt de Metabo BS 18 het ideale gereedschap voor zowel de beginnende als de gevorderde klusser.

      Waarom kiezen voor de Metabo BS 18 bij Fixami?

      Kies voor de Metabo BS 18 en ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid die Metabo als merk garandeert. Bij Fixami, jouw officiële dealer van topmerken, vind je niet alleen dit robuuste gereedschap, maar ook een uitgebreid assortiment aan andere kwaliteitsproducten tegen scherpe online prijzen. Met onze snelle levering, grote voorraad en het gratis, professionele advies sta je nooit alleen in je projecten. Ben je klaar om je kluswerkzaamheden te starten of naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan de voordelen van winkelen bij Fixami en haal de Metabo BS 18 in huis voor een ongekende kluservaring.

      Verpakt in

      Koffer

      Body/set

      Set

      Type motor

      Accu

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Boorcapaciteit hout

      20 mm

      Aandraaimoment maximaal

      48 N

      Breedte (Product)

      8.2 cm

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Boorcapaciteit metaal

      10 mm

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Werkt op

      Accu

      Hoogte (Product)

      22.4 cm

      Voltage

      18

      Toerental onbelast

      1600 rpm

      EAN

      4007430331472

      1x Metabo BS 18 Schroefboormachine

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.