Wolfcraft Werkbank

Bent u op zoek naar een Wolfcraft Werkbank? Dan bent u op de juiste plek. Fixami.be biedt al sinds 2
... meer info

Bent u op zoek naar een Wolfcraft Werkbank? Dan bent u op de juiste plek. Fixami.be biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Wolfcraft Werkbank is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Werkbank van Wolfcraft kopen

Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Wolfcraft Werkbank. Bestelt u uw Wolfcraft Werkbank vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Wolfcraft Master 700 Werkbank/Machinetafel - 650 x 525 x 950mm
  Wolfcraft Master 700 Werkbank/Machinetafel - 650 x 525 x 950mm

  Bijzondere kenmerken

  Wolfcraft Master 700 klem- en machinetafel is hoogteverstelbaar door het veermechanisme en de unieke vormgeving van het onderstel: staand en zittend ergonomisch werken. De tafel heeft meerdere klemmogelijkheden, dankzij slimme klemaccessoires en flexibele machinebevestiging voor afkort

  138,99 114,87
  Verzending: binnen 8 werkdagen

1 product

per pagina

Werkbank van Wolfcraft

Wolfcraft is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Fixami.be. Op de site van Fixami.be vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Wolfcraft Werkbank? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Werkbank?

Werkbank van Wolfcraft online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Wolfcraft Werkbank online kopen? Dan bent u bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Wolfcraft Werkbank bestellen. Heeft u vragen over een Werkbank neemt u dan contact op de met klantenservice. Zij helpen u graag!