usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita TMA058 Bi-metalen invalzaagblad - 20mm

Makita TMA058 Bi-metalen invalzaagblad - 20mm
9,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita TMA058 Bi-metalen invalzaagblad - onmisbaar voor metaalbewerking

      In de wereld van multitools staat Makita bekend om zijn betrouwbare en kwalitatief hoogstaande accessoires. De Makita TMA058 is daar een perfect voorbeeld van. Een bi-metalen invalzaagblad dat speciaal is ontwikkeld voor het bewerken van aluminium en metaal. Deze keuze van materiaal, bimetaal, garandeert niet alleen een lange levensduur maar ook snijprestaties van hoog niveau. Het zaagblad heeft bovendien een starlock-aansluiting, wat de bevestiging aan je multitool een fluitje van een cent maakt. Zonder gedoe klus je meteen door. De afmetingen van het zaagblad zijn zodanig ontworpen dat je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk gebeuren, terwijl de specifieke tandafstand van 1,3 mm precisie bij het zagen van metalen materialen waarborgt. Of je nu werkt als professional of een doe-het-zelver bent; dit multitoolzaagblad tilt je werk naar een hoger niveau.

      Klus als een pro, veilig en precies

      Ben je van plan om metaal of aluminium te bewerken? Dan belooft de Makita TMA058 je de precisie en duurzaamheid die je nodig hebt. De combinatie van een breedte van 20 mm en een lengte van 30 mm zorgt ervoor dat je zicht houdt op je werk, terwijl je toch diep en precies kunt zagen. Deze eigenschappen, samen met de bimetaalsamenstelling, maken het zaagblad perfect voor een breed scala aan metalen bewerkingen. Of het nu gaat om fijne afwerkingen of ruwere zaagklussen, dit zaagblad past zich naadloos aan. Geschikt voor zowel professionals als hobbyisten die net dat beetje extra uit hun gereedschap willen halen.

      Zin in gereedschap dat echt het verschil maakt?

      Met de Makita TMA058 kies je voor een zaagblad dat niet alleen je werk makkelijker maakt, maar ook veiliger en nauwkeuriger. Het bewijst maar weer dat, wat je project ook is, het altijd beter kan met de juiste tools. Bij Fixami vind je niet alleen dit hoogwaardige zaagblad van Makita, maar ook een uitgebreid assortiment aan ander topgereedschap. En dat alles tegen scherpe prijzen en met de service en advies waar je echt iets aan hebt. Want bij Fixami zet men net dat stapje extra, zodat jij ongestoord je ding kunt doen. Dus, voor iedereen die professional of fervent doe-het-zelver is: maak het jezelf gemakkelijker, veiliger en beter met deze toevoeging aan je gereedschapskist.

      Materiaal

      Bimetaal

      Tandafstand

      1.3 mm

      Geschikt voor materiaal

      Metaal, Aluminium

      Breedte zaagblad

      20 mm

      Invaldiepte

      30 mm

      Aansluiting

      Starlock

      Is het een set?

      Nee

      EAN

      0088381536424

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.