usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita TMA053 Bi-metalen Invalzaagblad - 32mm

Makita TMA053 Bi-metalen Invalzaagblad - 32mm
14,39

Verwachte leverdatum

03-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita B-64870: jouw multitoolpartner voor precisiewerk

      Op zoek naar een multitool zaagblad dat betrouwbaar, veelzijdig en duurzaam is? Het Makita B-64870 zaagblad is precies wat je nodig hebt. Dit bimetaal zaagblad, met zijn starlock aansluiting, zorgt voor een uitstekende krachtoverdracht en maakt het verwisselen van zaagbladen een fluitje van een cent. Met een formaat van 32 millimeter in zowel lengte als breedte en een invaldiepte van 50 millimeter biedt het een ongeëvenaarde precisie in het zagen van hard hout, normaal hout en kunststof. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, het Makita B-64870 zaagblad, met zijn tandafstand van 1.8 millimeter, levert altijd een snelle en schone zaagsnede. Het is een ware aanwinst voor elke gereedschapskist.

      Hoe het verschil maken met je klus

      Het gebruik van dit zaagblad tilt je klusprojecten naar een hoger niveau. Niet alleen is het geschikt voor verschillende materialen, maar het biedt ook de veiligheid en het gemak dat je mag verwachten bij een professioneel stuk gereedschap. Zijn bimetaal constructie zorgt ervoor dat het zaagblad niet alleen lang meegaat, maar ook flexibel blijft onder druk. Of je nu gedetailleerd werk in hout of kunststof moet verrichten, met dit zaagblad werk je efficiënt en met precisie. Ideaal voor iedere klusser die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid in zijn gereedschap.

      Waarom kiezen voor Fixami?

      Makita bewijst opnieuw waarom het een vooraanstaande naam is in de gereedschapswereld met het B-64870 multitoolzaagblad. Dit zaagblad belichaamt de kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid die professionele vakmannen en enthousiaste doe-het-zelvers verwachten. Bij Fixami zijn we er trots op dit topmerk inclusief dit specifieke model in ons assortiment te hebben. Ons aanbod omvat enkel producten van de hoogste kwaliteit van vooraanstaande merken zoals Makita. Wacht niet langer en verrijk je gereedschapscollectie vandaag nog met het B-64870 multitoolzaagblad. Ontdek onze scherpe online prijzen, snelle levering en de uitgebreide voorraad. Plus, ons team van deskundigen staat altijd klaar om je van gratis professioneel advies te voorzien. Klaar om je klussen naar een hoger niveau te tillen met Fixami?

      Materiaal

      Bimetaal

      Geschikt voor materiaal

      Hard hout, Hout, Kunststof

      Breedte zaagblad

      32 mm

      Aansluiting

      Starlock

      Tandafstand

      1.8 mm

      Is het een set?

      Nee

      Invaldiepte

      50 mm

      EAN

      0088381536370

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.