usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita DTD172ZJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier body in Mbox

Makita DTD172ZJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier body in Mbox

Uitvoering

210,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Makita DTD172ZJ Accu slagschroevendraaier - Krachtpatser in je hand
      Zeg vaarwel tegen handvermoeidheid en tijdverspilling met de Makita DTD172ZJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier. Een ware held in de gereedschapskist van elke professional of doe-het-zelver, die het mogelijk maakt om efficiënt en effectief te werken op elke locatie. Deze krachtpatser werkt op het LXT accuplatform met 18 Volt Li-ion technologie, wat garant staat voor langdurig gebruik zonder in te leveren op kracht. Bovendien heeft dit model een ingebouwde verlichting die het werkoppervlak verlicht zonder schaduwen, wat werken in minder verlichte ruimtes vergemakkelijkt. Met een handige zeskantaansluiting en snelle wisseltoets voor slagkrachtinstelling, is dit gereedschap subliem voor een breed scala aan montagewerkzaamheden – van lichte tot de zwaarste verbindingen (M4 tot M14). Het toestel is bijzonder ergonomisch ontworpen, voorzien van variabele toerentallen en programmeerbare voorkeurstellingen die je moeiteloos kunt aanpassen. Samengevat, de Makita DTD172ZJ is jouw ultieme partner voor zowel precies als krachtig schroefwerk met maximale controle en comfort.

      Duurzaamheid en betrouwbaarheid hand in hand
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden als het aankomt op de Makita DTD172ZJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier. Met een koolborstelloze motor staat dit gereedschap garant voor een lange levensduur, beschermd tegen stof en vocht, wat het ideaal maakt voor gebruik onder de meest veeleisende omstandigheden. Het toestel beschikt over een elektrische rem en kan zowel links- als rechtsdraaiend ingezet worden, toevoegend aan het gebruiksgemak. Met vier instelbare toerentallen en acht verschillende instellingen, inclusief Auto stop modus bij demontagewerkzaamheden, biedt deze slagschroevendraaier een uitgebreide controle en veiligheid voor elke klus. Bovendien zorgt het lage gewicht en de ergonomische handgreep met softgrip voor optimaal comfort tijdens het werken. Dit alles maakt de Makita DTD172ZJ de betrouwbare keuze voor iedere professional of fanatieke doe-het-zelver die streeft naar perfect gecontroleerd en duurzaam montagewerk.

      Voel de kracht van slim shoppen
      Kies voor de Makita DTD172ZJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier en ervaar niet alleen de kracht en precisie van dit topgereedschap, maar geniet ook van de voordelen van slim shoppen. Profiteer van snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast is het plezierig winkelen dankzij ons groot assortiment, waar je niet alleen deze slagschroevendraaier vindt, maar ook alle mogelijke accessoires en toebehoren voor je gereedschapscollectie. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd de beste deal maakt. Vergeet ook niet onze vriendelijke service; ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap – van advies voor de juiste aankoop tot hulp na verkoop. Maak dus een slimme keuze vandaag en til je gereedschapskist naar een hoger niveau met de Makita DTD172ZJ LXT 18V Li-ion Accu Slagschroevendraaier, het gereedschap dat elk project een beetje makkelijker maakt.

      Body/set

      Body

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Aansluiting

      Zeskant

      Toerental onbelast

      3600 rpm

      Aantal koppelstanden

      3

      Aantal mechanische versnellingen

      4

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Aantal slagen

      3800 rpm

      Variabel toerental

      Ja

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Softgrip

      Ja

      Breedte (Product)

      81 mm

      Links- en rechts draaiend

      Ja

      Lengte schroef

      125 mm

      Aandraaimoment maximaal

      170 N

      Voltage

      18

      Elektrische rem

      Ja

      EAN

      0088381751681

      1x Makita DTD172ZJ slagschroevendraaier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.