usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita DHS710Z 36V (2x 18V) Li-Ion Accu cirkelzaag body - 190mm

Makita DHS710Z 36V (2x 18V) Li-Ion Accu cirkelzaag body - 190mm
240,19

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Makita DHS710Z Accu cirkelzaag: Kracht en precisie in één
      Als je op zoek bent naar het ultieme gereedschap dat je helpt bij het nauwkeurig en moeiteloos zagen van hout, dan is de Makita DHS710Z 36V (2x 18V) Li-Ion Accu cirkelzaag body - 190mm een absolute uitblinker. De zaag is uitgerust met een 36 Volt accu, waardoor je geniet van krachtige prestaties zonder de beperkingen van een snoer. Geavanceerde functies zoals ingebouwde verlichting en een aansluiting voor stofafzuiging maken de DHS710Z ideaal voor elke klus, groot of klein. De asblokkering zorgt voor gemakkelijke zaagbladwissels, terwijl de elektrische rem je veiligheid garandeert na elke zaagsnede. De accu cirkelzaag heeft een indrukwekkende zaagcapaciteit met 68,5 milimeter bij 90 graden en 49 milimeter bij een instelling van 45 graden, ideaal voor zowel rechte als versteksnedes. De combinatie van een lichtgewicht ontwerp en LXT accu-technologie biedt niet alleen comfort maar ook een langdurige werktijd, een essentieel element voor elke professionele klusser.

      Zaag veilig en duurzaam met elke snede
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Makita DHS710Z Accu cirkelzaag. Uitgerust met een elektrische rem die onmiddellijk ingrijpt na elke snede, minimaliseert het gereedschap het risico op ongelukken, waardoor je met meer zelfvertrouwen kunt werken. De geïntegreerde verlichting verhoogt zichtbaarheid op de zaaglijn, zodat je altijd precies weet waar je snijdt, zelfs in minder verlichte werkomgevingen. Het toerental van 4800 omwentelingen per minuut zorgt ervoor dat je moeiteloos door materialen heen zoeft, terwijl de asgat van 30 milimeter en zaagblad diameter van 190 milimeter samensmelten voor optimale zaagprestaties. Een aansluiting voor stofafzuiging houdt jouw werkomgeving schoon en gezond, onderstrepend de toewijding van Makita aan veilig en gezond werken. Met zijn robuuste constructie en betrouwbare LXT accu platform, staat de DHS710Z garant voor jarenlang trouwe dienst.

      Begin je project vandaag nog met de beste tools
      Als je de Makita DHS710Z 36V Li-Ion Accu cirkelzaag kiest voor jouw volgende project, haal je niet alleen een krachtige en nauwkeurige zaag in huis, maar ook de zekerheid die gepaard gaat met het bestellen bij een webshop met een groot assortiment en scherpe prijzen. Ons commitment aan vriendelijke service betekent dat wij altijd klaarstaan om je te helpen met deskundig advies, of het nu gaat om het kiezen van het juiste gereedschap of het geven van tips voor jouw project. En dankzij onze snelle levering kun je bijna meteen aan de slag. Geen eindeloos wachten meer; bestel vandaag nog en begin snel met bouwen, renoveren of creëren. De Makita DHS710Z zorgt ervoor dat je elke uitdaging aankunt met vertrouwen en precisie. Neem vandaag nog die stap vooruit en ervaar het verschil in kwaliteit en service. Jouw project verdient het beste, en dat is precies wat je krijgt bij ons.

      Asgat meting

      30 mm

      Body/set

      Body

      Zaagcapaciteit hout

      68.5 mm

      Breedte (Product)

      217 mm

      Hoogte (Product)

      298 mm

      Zaagdiepte

      68.5 mm

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=gVdMnsnhyfM

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Voltage

      36

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      68.5 mm

      Zaagcapaciteit bij 90º

      68.5 mm

      Ingebouwde verlichting

      Ja

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      68.5 mm

      Zaagcapaciteit hout bij 45°

      49 mm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      49 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Asblokkering

      Ja

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Toerental onbelast

      4800 rpm

      Is het een set?

      Nee

      Elektrische rem

      Ja

      Gewicht (Product)

      4.7 kg

      Lengte (Product)

      356 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      EAN

      0088381654555

      1x Makita DHS710Z cirkelzaag

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.