usp1
usp2
usp3

NL

FR

M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 9/L

M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen - PU - 9/L
1,39
1,19

Verwachte leverdatum

23-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen

      Wanneer je op zoek bent naar een paar betrouwbare werkhandschoenen die je voor diverse klussen kunt gebruiken, dan zijn de M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen een uitstekende keuze. Deze allround werkhandschoenen, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur, bieden jou de veelzijdigheid die je nodig hebt voor uiteenlopende werkzaamheden.

      M-Safe, bekend om hun kwalitatieve veiligheidsproducten, heeft met de 14-086 PU-Flex een model op de markt gebracht dat zowel praktisch als comfortabel is. De handschoenen zijn vervaardigd uit een combinatie van nylon en polyurethaan, een materiaalmix die zorgt voor een goede pasvorm en uitstekende grip tijdens het werk. Het nylon maakt de handschoenen licht en ademend, terwijl het polyurethaan voor de nodige duurzaamheid en weerstand tegen slijtage zorgt.

      Deze werkhandschoenen zijn verkrijgbaar in maat 9/L, wat overeenkomt met de gemiddelde handgrootte van de professionele gebruiker. De M-Safe 14-086 PU-Flex Werkhandschoenen zijn ontworpen om je handen te beschermen en tegelijkertijd een hoge mate van vingergevoeligheid te behouden, zodat je nauwkeurig kunt werken zonder in te leveren op bescherming.

      Kortom, als je op zoek bent naar een paar allround werkhandschoenen die je handen veilig houden tijdens diverse werkzaamheden, dan zijn de M-Safe PU-Flex Werkhandschoenen in maat 9/L een slimme keuze. Met hun zwarte kleur, comfortabele pasvorm en duurzame materialen bieden ze je de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van M-Safe mag verwachten.

      Materiaal

      Polyurethaan, Nylon

      Kleurnaam

      Zwart

      Type handschoen

      Allround

      Maat

      9/L

      EAN

      8718249004568

      Maat: 9/L
      Kleur: zwart
      Uitvoering: PU-Flex handschoen
      Producttype: Handschoen
      Verpakking: 1 paar
      Materiaal drager: Nylon
      Materiaal coating: Polyurethaan
      Manier gecoat: Palm gecoat
      Manchet stijl: Gebreid manchet

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.