usp1
usp2
usp3

NL

FR

M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen - 8/M - Latex coating

M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen - 8/M - Latex coating
1,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen - Een Veelzijdige Keuze voor Professionals

      Als je op zoek bent naar betrouwbare werkhandschoenen die comfort en bescherming bieden voor allerlei klussen, dan zijn de M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen jouw ideale partner. Deze allround werkhandschoenen zijn ontworpen om je handen te beschermen tijdens diverse werkzaamheden.

      Deze handschoenen zijn vervaardigd uit duurzaam polyester en voorzien van een latex coating, wat zorgt voor een uitstekende grip en weerstand tegen slijtage. De hoofdkleur van de handschoenen is groen, met een speels groen-geel kleuraccent dat ze niet alleen functioneel maakt, maar ook een frisse uitstraling geeft.

      M-Safe, de fabrikant van deze werkhandschoenen, heeft goed nagedacht over de behoeften van professionals. De handschoenen zijn daarom ontworpen om veelzijdig te zijn, zodat je ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Of je nu in de bouw werkt, met gereedschap in de tuin of precisiewerk verricht, deze handschoenen bieden de bescherming die je nodig hebt.

      De maat van de handschoenen is 8/M, wat een gangbare maat is die bij veel mensen goed zal passen. De combinatie van het materiaal, de coating en de maat zorgt ervoor dat je een comfortabele pasvorm hebt die niet ten koste gaat van je bewegingsvrijheid.

      Kortom, de M-Safe 11-540 M-Grip Werkhandschoenen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, allround handschoen die zowel comfort als bescherming biedt tijdens het werk. Met deze handschoenen ben je klaar voor elke klus die op je pad komt.

      Materiaal

      Polyester

      Type handschoen

      Allround

      Kleurnaam

      Groen-Geel

      Maat

      8/M

      EAN

      8718249003332

      Maat: 8/M
      Uitvoering: M-Grip 11-540 handschoen
      Type: 11-540
      Verpakking: 1 paar
      Producttype: Handschoen
      Materiaal drager: Polyester / Katoen
      Materiaal coating: Latex
      Manier gecoat: Palm gecoat
      Manchet stijl: Gebreid manchet

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.