usp1
usp2
usp3

NL

FR

Product 401986

Product 401986
120,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Kyoritsu 080310100F Multimeter: Jouw elektrische superheld
      Heb je ooit gedroomd van een superheld die je bijstaat in de wereld van elektriciteit? Zoek niet verder! De Kyoritsu 080310100F Multimeter is hier om die rol op zich te nemen, klaar om je te helpen met het bepalen van draaivelden in een spectrum van 110V tot 600V AC. Dit compacte, maar krachtige apparaat, is je nieuwe bondgenoot in het veilig en nauwkeurig uitvoeren van elektrische metingen. Uitgerust met een handige fase-indicator, biedt het je de mogelijkheid om in enkele ogenblikken open fases te detecteren en de fasevolgorde te bepalen. En alsof dat nog niet alles is, maakt de functionaliteit om driefasige voedingen te controleren binnen jouw specificaties dit apparaat echt onmisbaar. Verpakt in een eenvoudige, lichtgewicht behuizing met een set van drie gekleurde kabels van 1.5 meter lang, biedt de Kyoritsu 080310100F Multimeter zich aan als een werkelijk veelzijdige tool die elke elektricien in zijn toolkit zou moeten hebben.

      Veilig en Zeker: Altijd in Controle met Kyoritsu
      Veiligheid is geen bijzaak, maar een prioriteit, vooral als het op elektriciteit aankomt. De Kyoritsu 8031 draaiveldmeter heeft dit hoog in het vaandel en biedt daardoor niet alleen uitstekende mogelijkheden, maar garandeert ook veilig gebruik. Als een product geclassificeerd onder CAT III 600V, biedt deze draaiveldmeter een veilige haven voor allerlei elektrische metingen, met een maximale overspanning van 5550V AC gedurende één minuut. Je kunt op deze tool vertrouwen voor nauwkeurige resultaten, terwijl je toch binnen de veilige grenzen van elektrische metingen blijft. De simpele interface zorgt ervoor dat je te allen tijde in controle bent, of je nu open fases controleert of de fasevolgorde bepaalt. Bovendien, met de tijdslimiet voor metingen boven 500V binnen 5 minuten, stimuleert de Kyoritsu 8031 snelle en efficiënte werkzaamheden zonder in te leveren op veiligheid of precisie. Hierdoor heeft de draaiveldmeter zich bewezen als een betrouwbare en duurzame partner voor al jouw elektrotechnische uitdagingen.

      Bij ons scoor je altijd: Jouw voordeel in een flits
      Zeg vaarwel tegen de frustraties van lange wachttijden en ervaar de geneugten van een flitsende service wanneer je je Kyoritsu 8031 draaiveldmeter bij onze webshop bestelt. We staan voor je klaar met niet alleen de snelste leveringsmogelijkheden, maar ook met een assortiment dat je nergens anders zult vinden. En daarbovenop bieden we deze onmisbare elektrische tool aan voor scherpe prijzen, waardoor je altijd zeker bent van de beste deal. Onze vriendelijke klantenservice is slechts de kers op de taart; altijd klaar om je bij te staan in het maken van de juiste keuze. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij ons vind je wat je zoekt - en meer! Voeg vandaag nog de Kyoritsu 8031 toe aan je arsenal en ervaar een wereld waar gemak, veiligheid en kwaliteit hand in hand gaan.

      EAN

      4560187067846

      Artikelnummer

      401986

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.