Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Cadeaubon

Met de Fixami cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken welk gereedschap het beste bij zijn of haar klus past, van elektrische apparatuur tot accessoires, van accu's tot complete sets. Het is dan ook het ideale cadeau voor de professional en thuisklusser op elk moment.

Fixami cadeaubonnen verkrijgbaar vanaf €10

De Fixami cadeaubonnen zijn momenteel verkrijgbaar in de prijscategorieën €10, €25, €50 en €100 en zijn tot 2 jaar na uitgifte geldig. De cadeaubonnen kunnen verzilverd worden op onze website Fixami.be.

Cadeaubon

Categorie

  4 artikelen

  Pagina 2 van 1


  Voorwaarden Fixami cadeaubon 

  De Fixami cadeaubon is twee jaar geldig vanaf de dag van de aankoop. De Fixami cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. Heb je iets geretourneerd dat je (deels) betaald hebt met een Fixami cadeaubon? Dan krijg je het bedrag van je cadeaubon terug als tegoed. De Fixami cadeaubon kan je niet retourneren. 

  Benieuwd naar het saldo op jouw Fixami cadeaubon? 

  We willen je op ieder moment de mogelijkheid bieden om te kijken hoeveel saldo er nog op jouw cadeaubon staan. Je kan dit hier checken.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is