usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm

Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm
Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm
Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm
Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm
Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm
18,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 310203 Winkelhaak: Precisie tot op de millimeter
      Ontdek de perfecte metgezel voor jouw semi-professionele projecten: de Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional - 155 x 305mm. Dit precisiegereedschap tilt jouw werk naar een hoger niveau met zijn glasvezelversterkt ABS-kunststof blok en millimeterschaalverdeling op zowel de bovenste als de onderste rand van het roestvrijstalen blad. Het blad - robuust en betrouwbaar met een afmeting van 1,0 x 45 mm - weerstaat de tand des tijds, terwijl de diep ingeëtste en slijtvaste schaalverdelingen zorgen voor nauwkeurige metingen. Het 18 mm brede werkoppervlak van het ABS-kunststof blok met glasvezel geeft jou de stevigheid die je nodig hebt voor ieder project. Of je nu houtwerk nauwkeurig afmeet of andere materialen snijdt en markeert, deze winkelhaak wordt ongetwijfeld jouw favoriete maatje in de werkplaats.

      Veilig en duurzaam klussen maar!
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het gebruik van ieder gereedschap, zeker bij de Hultafors V 30 S Winkelhaak. De robuuste constructie van het roestvrijstalen blad gecombineerd met een blok van ABS-kunststof met glasvezelversterking zorgt ervoor dat dit niet zomaar een gereedschap is. Het is een investering in je werkzaamheden die je helpt om jaar na jaar betrouwbaar te meten en markeren. Dankzij de slijtvaste, diep ingeëtste schaalverdelingen kun je op elke millimeter vertrouwen, terwijl het brede werkoppervlak stabiliteit biedt voor precisiewerk. Deze winkelhaak is ontworpen met jouw veiligheid en de duurzaamheid van je projecten in gedachten, waardoor je met een gerust hart en vol vertrouwen aan de slag kunt gaan.

      Meer dan alleen een winkelhaak
      Door te kiezen voor de Hultafors V 30 S Winkelhaak Semi-Professional bij onze webshop, investeer je niet alleen in een hoogwaardig meetinstrument, maar ook in de garantie van vriendelijke service en scherpe prijzen. Ons uitgebreide assortiment staat garant voor dat je altijd vindt wat je zoekt, terwijl onze snelle levering ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Het is tijd om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen met deze betrouwbare en nauwkeurige winkelhaak. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil in kwaliteit en service die onze webshop je te bieden heeft. Jouw tevredenheid is ons doel, en met de Hultafors V 30 S Winkelhaak zijn we ervan overtuigd dat we die kunnen bereiken.

      EAN

      7317843102017

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.