usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm

Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm
Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm
Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm
Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm
Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm
Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm
34,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 256003 Zweihaak - precisie in elk detail
      Ontmoet de Hultafors SMV 20 Zweihaak - 200 mm, het instrument dat precisie en gemak naar een geheel nieuw niveau tilt. Met zijn hoogwaardige roestvrijstalen blad en robuuste aluminium blok met gewalste werkoppervlakken, belooft deze zweihaak langdurige duurzaamheid en betrouwbare prestaties bij elke klus. Of je nu vakman of doe-het-zelver bent, de Hultafors SMV 20 maakt het kopiëren en overbrengen van hoeken op werkstukken zo eenvoudig als een fluitje van een cent. De handig geplaatste schroef voor het vergrendelen van het blad zorgt ervoor dat je altijd makkelijk en snel aanpassingen kunt maken. Bovendien, met metrische precisie en een ontwerp dat zowel elegant als functioneel is, biedt deze zweihaak een onmisbare bijdrage aan elk project.

      Veilig, duurzaam en altijd betrouwbaar
      Bij elke klus is veiligheid net zo belangrijk als precisie. De Hultafors SMV 20 Zweihaak is ontworpen met beide in gedachten. Het gebruik van hoogwaardig aluminium en staal zorgt niet alleen voor een lichtgewicht ervaring, maar ook voor duurzaamheid die je op kunt bouwen. Of je nu buiten in weer en wind werkt of binnen aan fijne details, deze zweihaak laat jou nooit in de steek. Dus, ga je gang en plan die ambitieuze projecten; met deze zweihaak heb je de betrouwbaarheid aan jouw zijde om elk werk tot een succesvol einde te brengen. Vergeet niet: goed gereedschap is het halve werk, en met de Hultafors SMV 20 Zweihaak ben je al meer dan halverwege.

      Jouw projecten, onze support - een winnende combinatie
      Klaar om je projecten te tillen naar een niveau van ongekende precisie met de Hultafors SMV 20 Zweihaak? Wanneer je bij onze webshop bestelt, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig, betrouwbaar gereedschap, maar ook van enkele onverslaanbare voordelen. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten om aan de slag te gaan, terwijl ons uitgebreide assortiment ervoor zorgt dat je voor elk project het perfecte gereedschap vindt. Combineer dit met scherpe prijzen en een vriendelijke service die altijd klaarstaat om te helpen, en je hebt alle ingrediënten voor een zorgeloze winkelervaring. Start je projecten op voorsprong, met de steun van het beste gereedschap en de beste service die er is.

      Materiaal

      Aluminium, Staal

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      7317842560016

      Artikelnummer

      214199

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.