usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m

Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - 10mm x 20m
26,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 352903 Landmeter: nauwkeurig en robuust op elke cm
      Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je meetklussen die geen uitdaging uit de weg gaat? Ontmoet de Hultafors PT 20 B Rolbandmaat staal - jouw nieuwe maatje in precisie. Deze staaltje techniek, met een breedte van een slanke 10 mm en een indrukwekkende lengte van 20 meter, laat jou nooit in de steek. Het witte, stootvaste stalen meetlint schittert met een nauwkeurige inkjet-schaalverdeling, omhuld door een extra transparante toplaag, waardoor elke meting niet alleen accuraat maar ook glashelder wordt. De behuizing van sterk ABS-kunststof biedt niet alleen een lichtgewicht vesting voor de meetband maar belooft ook duurzaamheid. En over duurzaamheid gesproken, de matte polyester laag die de schaalverdeling soigneert, zorgt ervoor dat zelfs onder de felste zon, je geen last hebt van hinderlijke schitteringen. Met de PT 20 B hoef je je geen zorgen te maken over corrosie of schade door vocht of oplosmiddelen; deze rolmaat is erop gemaakt om te overleven. EU-goedgekeurd in klasse II, belichaamt deze meetband zowel kwaliteit als betrouwbaarheid. Voor jou betekent dat meten zonder twijfel, elke keer weer.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      De Hultafors PT 20 B is niet zomaar een rolmaat, het is een toonbeeld van hoe veiligheid en duurzaamheid samen kunnen gaan in één product dat dagelijks jouw werk makkelijker maakt. Zijn ABS-kunststof behuizing is een kampioen in lichtgewicht durabiliteit, wat niet alleen de rolmaat maar ook jou beschermt. Geen zwaar geschut nodig; deze jongen doet zijn werk zonder dat je een onnodige belasting op je pols voelt. De stalen band, beschermd tegen corrosie en klaar om de elementen te trotseren, laat zich niet kisten door een beetje vocht of een omgevallen potje verf. Met de bandtypes B en de gemakkelijk buigbare maar sterke stalen band, kun je rekenen op een betrouwbare meting zonder angst voor schade. Maar, zoals bij elke goede relatie, is respect belangrijk: buig de band, maar vouw hem niet, als teken van goede zorg en om de levensduur te verlengen. Voor jou, als vakman of doe-het-zelver, betekent dit een trouwe metgezel die je niet in de steek laat.

      Bestellen bij ons: voordelen waar je 'u' tegen zegt
      Kiezen voor deze Hultafors PT 20 B bij onze webshop, dat is kiezen voor een combinatie van gemak, kwaliteit en vooruitstrevende service. Met een assortiment dat net zo breed is als de rolmaat lang is, vind je bij ons niet alleen wat je zoekt, maar krijg je het ook nog eens razendsnel geleverd. Gemak op de eerste plaats, want wie houdt er nu van wachten? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de scherpe prijzen die je portemonnee zullen laten glimlachen. Onze vriendelijke service maakt het plaatje compleet - wij staan altijd klaar om je te helpen met advies op maat, net zo nauwkeurig als de Hultafors PT 20 B zelf. Bestel vandaag nog, en ervaar zelf het gemak én de kwaliteit van onze webshop. Jouw projecten verdienen het beste gereedschap, en met de Hultafors PT 20 B begint elke meting met vertrouwen.

      Lengte (Product)

      20 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Meetlengte

      20 m

      Breedte band rolmaat

      10 mm

      EAN

      7317843529012

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.