usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m

Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m
Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m
Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m
Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m
Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m
Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m
22,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 150103 Duimstok - precisie in je broekzak
      Stel je voor: je bent op zoek naar een duimstok die niet alleen nauwkeurig maar ook bestand is tegen de ruwe behandeling op de werkvloer. De Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m is precies wat je nodig hebt. Gemaakt van robuust geanodiseerd aluminium en voorzien van verbindingen van gegalvaniseerd staal, biedt deze duimstok niet alleen precisie maar garandeert ook een lange levensduur. De zwarte metrische schaalverdeling aan beide zijden zorgt voor probleemloze metingen in elke situatie. Bovendien maakt de hoge weerstand tegen vocht, warmte en slijtage het de ideale partner bij allerlei werkzaamheden. Met zijn Europese klasse III certificering belooft deze duimstok de betrouwbaarheid die je zoekt in je meetinstrumenten. Of je nu een professional of een hobbyist bent, deze duimstok zal al je verwachtingen overtreffen.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Duimstokken krijgen het vaak zwaar te verduren, maar met de Hultafors A59-1-6 hoef je daar niet over in te zitten. Het geanodiseerde aluminium in combinatie met stalen verbindingen biedt een ongeëvenaarde duurzaamheid en bescherming tegen corrosie. Dit betekent dat je meetgereedschap zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden nauwkeurig blijft. Daarnaast zorgt de hoge weerstand tegen vocht, warmte en slijtage dat deze duimstok je betrouwbare metgezel is bij elke klus. Of het nu gaat om binnenafwerking, installatiewerk of ruwe bouwomstandigheden, je kunt altijd rekenen op de precisie en betrouwbaarheid van de Hultafors duimstok. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn hiermee gegarandeerd voor iedere professional die niets aan het toeval overlaat.

      Kies voor gemak en efficiëntie
      Op zoek naar de perfecte duimstok die je klussen naar een hoger niveau tilt? Kies dan voor de Hultafors A59-1-6 Duimstok - Aluminium - 1m. Met zijn robuuste constructie, weerstand tegen diverse weersinvloeden en precisie is het de ideale keuze voor elke vakman. Bestellen bij onze webshop betekent profiteren van snelle levering en toegang tot een groot assortiment. Wat je klus ook is, we hebben het gereedschap dat je nodig hebt beschikbaar tegen scherpe prijzen. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen, zodat je altijd de beste keuze maakt voor je projecten. Verspil geen tijd met zoeken naar het juiste gereedschap; onze webshop brengt het direct naar je deur, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je klus klaren.

      Materiaal

      Aluminium

      Meetlengte

      1 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      EAN

      7317841501010

      Artikelnummer

      214057

      1x Hultafors duimstok aluminium 1m 

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.