usp1
usp2
usp3

NL

FR

Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m

Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m
Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m
Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m
Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m
Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m
Hultafors 559-2-10 Duimstok, Contactmeter - Hout - 2m
8,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Hultafors 101804 Duimstok: Precisie en Kwaliteit in één
      Stel je voor, je bent midden in een klus en dan... boem! Je hebt een betrouwbare duimstok nodig die niet alleen nauwkeurig is, maar ook tegen een stootje kan. Ontmoet de Hultafors 559-2-10 Duimstok, jouw nieuwe beste vriend op de werkvloer. Deze duimstok is meer dan een stukje hout; het is een symbool van vakmanschap en duurzaamheid. Gemaakt van het fijnste berkenhout en ondersteund door verbindingen van Zweeds staal, geeft deze duimstok je die flexibiliteit die je zo graag ziet, zonder in te boeten op stevigheid. De interne metrische schaalverdeling in het oogverblindende zwart en rood, maakt meten niet alleen makkelijk, maar ook een plezier. Met een lengte die de perfecte gulden middenweg biedt - 2 heerlijke meters - ben je voorbereid op elk meetavontuur. En laten we het hebben over die coating; een watergedragen beschermende lak die jouw duimstok beschermt tegen vuil en vocht als een ware held. Met een kwaliteitscontrole die niet één, maar twee keer snelt als een speer door de high-speed camera's, weet je zeker dat je met de Hultafors 559-2-10 in goede handen bent.

      Timmer veiligheid en betrouwbaarheid in je project
      Veiligheid komt altijd eerst, toch? Met de Hultafors 559-2-10 Duimstok zit dat wel snor. De verbindingen, behandeld met warmte en met zorg geolied en gecoat, zijn zo betrouwbaar dat je er blindelings op kan vertrouwen. Deze duimstok gaat niet alleen voor het hoogst haalbare in meetnauwkeurigheid - goedgekeurd als EU-klasse III - maar verhoogt ook jouw veiligheid en comfort tijdens het werk. Het biedt die essentiële stabiliteit en betrouwbaarheid waardoor je elk project met een gerust hart kunt starten. En door het slimme ontwerp en de duurzame materialen, ben je ook nog eens verzekerd van een lange levensduur. Kortom, de Hultafors 559-2-10 is je partner in crime als het aankomt op veilig en betrouwbaar meten.

      Kies voor gemak en kwaliteit
      Waarom jezelf tevreden stellen met minder als je het beste kan krijgen? Precies, doe je niet. En daarom is de Hultafors 559-2-10 Duimstok via onze webshop jouw ultieme keuze. Want laten we eerlijk zijn: met ons aanbod stap je in de wereld van snelle leveringen en een gigantisch assortiment. Of je nu aan het snuffelen bent voor dat ene stuk gereedschap of je gehele toolkit wilt upgraden, bij ons ben je aan het juiste adres. En natuurlijk, onze scherpe prijzen maken het feest compleet. Maar het zijn niet alleen de producten die blinken; onze klantenservice staat bekend om haar vriendelijkheid en deskundigheid. Kies voor die Hultafors 559-2-10 Duimstok en ga voor kwaliteit, gemak, en een service waar je u tegen zegt. Nou ja, in ons geval natuurlijk 'je'.

      Lengte (Product)

      2 m

      Meetlengte

      2 m

      Materiaal

      Hout

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=5UZ3SPM1D3w

      EAN

      7317841018013

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.