usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool - 2000W

HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool - 2000W
Outlet
84,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de veelzijdigheid van het HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool
      Stel je voor dat je een gereedschap in handen hebt dat niet alleen krachtig is, maar ook ongeëvenaard veelzijdig. Met het HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool - 2000W beschik je over een ware krachtpatser in je gereedschapskist. Dit heteluchtpistool met een opgenomen vermogen van maar liefst 2000 Watt is jouw nieuwe beste vriend bij allerlei klussen. Of je nu verf wilt verwijderen, kunststoffen wilt vormen of materialen wilt ontdooien, dit apparaat staat voor je klaar. De instelbare temperatuur en variabele luchtstroom zorgen ervoor dat je volledige controle hebt over elke taak, terwijl het digitale LCD-display je helpt om de temperatuur nauwkeurig in te stellen. Merk ook op hoe comfortabel het heteluchtpistool in je hand ligt, dankzij het ergonomische design met soft grip. En maak je geen zorgen over oververhitting; de ingebouwde bescherming zorgt ervoor dat jouw heteluchtpistool lang meegaat. Compact en lichtgewicht, met afmetingen van slechts 245 x 85 x 254 mm en een gewicht van 0,79 kg, bewijst dit apparaat dat kracht niet ten koste hoeft te gaan van gemak.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      In een wereld waar gereedschap intensief wordt gebruikt, is het van cruciaal belang dat veiligheid en duurzaamheid vooropstaan. Het HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool is ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. De oververhittingsbescherming is niet slechts een functie; het is een belofte van betrouwbaarheid. Elk project dat je aanpakt, groot of klein, dit heteluchtpistool is je robuuste partner, klaar om de uitdaging aan te gaan zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid. De ergonomische vormgeving zorgt er niet alleen voor dat je comfortabel kunt werken, maar draagt ook bij aan een betere controle over het apparaat, wat de kans op ongelukken vermindert. Bovendien getuigt het duurzame ontwerp van de toewijding aan kwaliteit en de wens om een lange levensduur te garanderen. Zo weet je zeker dat je investeert in een gereedschap dat je niet na enkele keren gebruiken in de steek laat. Betrouwbaar, veilig, en gebouwd om lang mee te gaan - dat is de garantie van het HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool.

      Meer dan alleen een aankoop
      Wanneer je besluit het HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool aan te schaffen, doe je meer dan alleen het toevoegen van een uitzonderlijk stuk gereedschap aan je collectie. Je kiest voor een ervaring waarbij elke stap vlekkeloos verloopt. Met snelle levering en scherpe prijzen tonen we aan dat jouw tevredenheid onze prioriteit is. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om jou de beste opties te bieden, ongeacht de klus die je voor ogen hebt. En mocht je vragen of behoefte aan advies hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen. Het about de aanschaf van het HiKOKI RH650VLAZ Heteluchtpistool in de onze webshop gaat verder dan het simpelweg uitkiezen van een product; het is het begin van een belofte aan jou voor uitmuntendheid in elke fase. Stap vandaag nog over naar een wereld waar kwaliteit, efficiëntie en klantvriendelijkheid hand in hand gaan.

      Werkt op

      Netstroom

      Hoogte (Product)

      11.5 cm

      Display

      Ja

      Breedte (Product)

      27.5 cm

      Digitaal display

      Ja

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376278596

      Artikelnummer

      215491

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.