usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set (2x 3Ah) - in HSC IV

★★★★★

5.0 / 5

5 reviews

-image
-image
-image
HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set (2x 3Ah) - in HSC IV-image
HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set (2x 3Ah) - in HSC IV-image
HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set (2x 3Ah) - in HSC IV-image
HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set (2x 3Ah) - in HSC IV-image
HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set (2x 3Ah) - in HSC IV-image
339,99
299,99

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de kracht van de HiKOKI NT1865DAWXZ Accu tacker
   Duik in de wereld van professioneel klussen met de HiKOKI NT1865DAWXZ 18V Li-ion accu Spijkerapparaat set - inclusief twee 3Ah accu's, gehuisvest in een robuuste HSC IV koffer. Dit accu tacker-model belooft een ongeëvenaarde kracht en stabiliteit voor al je spijkerklussen. Met de mogelijkheid om 16 gauge spijkers te schieten, biedt het apparaat zowel een één schots functie als een repeteerfunctie voor snelle en efficiënte resultaten. Vergeet de zorgen over een acculading; met een capaciteit van 1.200 spijkers per acculading, houd je je projecten moeiteloos op schema. Het apparaat is onderhoudsvrij, vereist geen gaspatroon of compressor met luchtslag en is uitgerust met een praktische diepteregeling die instelbaar is zonder extra gereedschap. Daarnaast belooft het Dry-fire mechanisme, samen met het lage vibratieniveau en de ingebouwde LED-verlichting, een comfortabele en precieze werkervaring. Met de accu-indicator en ophanghaak is dit accu tacker ontworpen voor gebruiksgemak en optimale productiviteit.

   Zekerheid in elke klus
   Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij het ontwerp van de HiKOKI NT1865DAWXZ. Uitgerust met een krachtige en onderhoudsvrije motor zonder koolborstels, garandeert dit spijkerapparaat vele uren betrouwbaar gebruik zonder afname in prestaties. Het geïntegreerde Dry-fire mechanisme voorkomt beschadiging aan het werkoppervlak door pas te schieten wanneer spijkers geladen zijn, wat de veiligheid tijdens het werken aanzienlijk vergroot. Vibraties worden tot een minimum beperkt dankzij de lage triaxiale vibratiewaarde, waardoor je langer comfortabel kunt werken zonder je zorgen te maken over mogelijke gezondheidseffecten. De inclusieve veiligheidsbril verzekert dat je ogen beschermd blijven, terwijl de accu-indicator voorkomt dat je midden in een klus onaangenaam verrast wordt door een lege accu. Betrouwbaar, veilig en ontworpen voor de lange termijn; met dit tacker ben je klaar voor iedere uitdaging.

   Waarom kiezen voor ons?
   Bij de keuze voor de HiKOKI NT1865DAWXZ doe je niet alleen een slimme investering in kwaliteitsgereedschap, maar profiteer je ook van alle voordelen die onze webshop biedt. Ervaar de gemakken van een snelle levering, die ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe tacker aan de slag te gaan. Bovendien, met ons brede assortiment vind je altijd de perfecte aanvullingen voor je gereedschapscollectie tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke en deskundige service staat klaar om je te helpen met elke vraag of behoefte die je hebt. Kies voor gemak, kwaliteit en de beste prijs; kies voor een ervaring die je verwachtingen overtreft. Met deze accu tacker heb je alles in handen om je projecten naar een hoger niveau te tillen.

   Accu platform

   MULTI-VOLT

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Amperage

   3

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   2

   Draaddikte

   1.4 mm

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Inhoud magazijn

   100

   Gauge

   16

   Draadbreedte

   1.65 mm

   Voltage

   18

   EAN

   4966376335428

   Artikelnummer

   396340

   Hoogte (Product)

   298 mm

   Breedte (Product)

   104 mm

   Gewicht (Product)

   3.4 kg

   Lengte (Product)

   323 mm

   1x HiKOKI NT1865DAWXZ Tacker
   2x HiKOKI 3Ah accu
   1x HiKOKI Oplader
   1x HiKOKI Neuskap
   1x HiKOKI Veiligheidsbril
   1x HiKOKI Systeemkoffer HSC IV

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  5 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster