usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI C7SSUTZ Cirkelzaag - 1050W - 190mm - 68mm

HiKOKI C7SSUTZ Cirkelzaag - 1050W - 190mm - 68mm
119,79

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de HiKOKI C7SSUTZ Cirkelzaag
      Maak kennis met jouw nieuwe beste vriend op de werkplek: de HiKOKI C7SSUTZ Cirkelzaag. Dit krachtige stuk gereedschap is ontworpen om door de meest uitdagende materialen te snijden, met een opgenomen vermogen van maar liefst 1050 Watt die zorgt voor een soepele zaagervaring. Met een zaagblad diameter van 190mm bereikt deze cirkelzaag moeiteloos een maximale zaagdiepte van 68mm op 90 graden, wat je de vrijheid geeft om in dikke materialen te werken. Zijn verstekfunctie, variërende zaagcapaciteiten bij verschillende hoeken (46mm op 45 graden en 68mm op 90 graden), en de handige aansluiting voor stofafzuiging maken het een uiterst veelzijdig gereedschap. Het asgat van 30mm verzekert dat je zaagbladen gemakkelijk kunnen worden verwisseld, terwijl het apparaat met een noemenswaardig toerental van 5500 omwentelingen per minuut moeiteloos door materialen snijdt. Geen klus is te groot voor deze elektrische krachtpatser die je moeiteloos bijstaat, dankzij zijn netstroomverbinding. Een set die niet alleen de zaag omvat maar ook alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te kunnen, perfectioneert dit aanbod.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Bij het werken met krachtige gereedschappen zoals de HiKOKI C7SSUTZ Cirkelzaag, staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Dit model is uitgerust met essentiële functies die zowel de gebruiker als het gereedschap beschermen. De aansluiting voor stofafzuiging is niet alleen een welkome functie voor de algemene netheid van jouw werkruimte, maar het draagt ook aanzienlijk bij aan jouw gezondheid door het minimaliseren van de inademing van zaagsel en ander fijnstof. Hoewel de zaag niet over een elektrische rem beschikt, zorgt het robuuste ontwerp samen met de verstekfunctie en de mogelijkheid om verschillende zaagdieptes nauwkeurig in te stellen, voor een betrouwbare en veilige gebruikservaring. Duurzaamheid wordt verzekerd door hoogwaardige materialen en een krachtige elektrische motor, waardoor deze cirkelzaag een lange levensduur heeft en een slimme investering is voor zowel de professionele als de doe-het-zelf gebruiker.

      Bestel nu en ervaar de voordelen zelf
      Je kiest niet alleen voor een hoogwaardige HiKOKI C7SSUTZ Cirkelzaag wanneer je bestelt bij onze webshop, maar je profiteert ook van onze klantgerichte aanpak. Met een groot assortiment staan wij klaar om aan al jouw gereedschapsbehoeften te voldoen. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je altijd het beste gereedschap in huis haalt zonder de bank te breken. Voeg hier onze snelle levering aan toe en je kunt erop vertrouwen dat je jouw nieuwe cirkelzaag in een mum van tijd in gebruik kunt nemen. We staan bekend om onze vriendelijke service, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over je bestelling of advies nodig hebt over het beste gereedschap voor jouw project. Bestel nu en maak deel uit van de vele tevreden klanten die hebben gekozen voor de kwaliteit en voordelen die onze webshop te bieden heeft.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Elektrische rem

      Nee

      Zaagcapaciteit hout bij 90°

      68 mm

      Zaagcapaciteit bij 45º

      46 mm

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      68 mm

      Gewicht (Product)

      3.4 kg

      Opgenomen vermogen

      1050 W

      Toerental onbelast, bereik

      0-5500

      Zaagcapaciteit bij 90º

      68 mm

      Is het een set?

      Ja

      Verstekfunctie (Kantelen L/Rº)

      Ja

      Toerental onbelast

      5500 rpm

      Zaagcapaciteit hout bij 45°

      46 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Lengte (Product)

      291 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4966376292448

      Artikelnummer

      106133

      1x HiKOKI C7SSUTZ cirkelzaag
      1x Parallelaanslag
      1x Sleutel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.