usp1
usp2
usp3

NL

FR

Grisport 903L Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46

★★★★★

5.0 / 5

3 reviews

Grisport 903L Werkschoen - S3 - Hoog - Maat 46

Uitvoering

94,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Grisport Werkschoen - Jouw partner in veiligheid

      Wanneer je werkt in de bouw, metaalbewerking, het agrarische veld of transport, weet je hoe essentieel een goede werkschoen is. De Grisport werkschoen is meer dan alleen een schoen; het is een veiligheidsgarantie voor jouw voeten. Dit hoog model, uitgevoerd in robuust zwart leer, combineert zowel functionaliteit als stijl. De binnenkant, gevoerd met het zachte en duurzame Cambrelle®, biedt dagelang comfort terwijl de speciaal ontworpen PU/Nitril zool ervoor zorgt dat je stevig op de grond staat, zelfs bij temperaturen tot 300°C. Met een geperforeerde stalen neus en een stalen tussenzool houdt deze S3 geclassificeerde werkschoen je voeten veilig van zowel bovenaf komende als doorgrondende gevaren. Het heel support systeem biedt die extra steun, zodat je elke werkdag zonder zorgen tegemoet gaat.

      Veilig stappen, duurzaam voortbewegen

      Het geheim van een langdurig partnerschap met je werkschoenen ligt niet alleen in de kwaliteit van het materiaal, maar ook in hoe je er dagelijks mee omgaat. De Grisport werkschoen, met zijn antistatische eigenschappen en uitneembare inlegzool, is ontworpen om een hoge mate van bescherming en comfort te bieden terwijl het de impact op het milieu minimaliseert. Let altijd op het schoonhouden en regelmatig controleren van de staat van de zool en de neusbescherming. Een goed onderhouden werkschoen kan de levensduur aanzienlijk verlengen en zorgt ervoor dat je veiligheid nooit in het gedrang komt. Deze schoenen symboliseren niet alleen veiligheid op de werkvloer maar ook de toewijding aan duurzaamheid in elke stap die je zet.

      De comfortabele klik naar veiligheid

      Het online bestellen van de Grisport werkschoen biedt diverse voordelen die je werkervaring alleen maar beter maken. Allereerst, met zijn scherpe prijzen, zorgt Fixami ervoor dat je niet te veel betaalt voor topkwaliteit. Daarnaast, door het grote assortiment, kun je erop vertrouwen dat je de perfecte maat en model vindt die bij jouw behoeften past. Met een vriendelijke service en snelle levering hoef je nooit lang te wachten om jouw werkdagen veiliger en comfortabeler te maken. De Grisport werkschoen is meer dan alleen een aankoop; het is een investering in je eigen veiligheid en welzijn op de werkvloer.

      Maat Fashion

      46

      Veiligheidsklasse

      S3

      Kleurnaam

      Zwart

      Maat

      46

      Geslacht

      Heren

      Model werkschoen

      Hoog

      EAN

      8713458318437

      1x Grisport 803L Werkschoen

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    3 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster