usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria Tukan 150 Fijnsproeier - 1,5L

Gloria Tukan 150 Fijnsproeier - 1,5L
10,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria 1290000 drukspuit: klein maar krachtig
      De Tukan 150 Fijnsproeier is jouw ideale partner voor nauwkeurige sproeiklussen. Met een capaciteit van 1,5 liter en een drukcapaciteit van 3 bar, biedt deze compacte drukspuit van Gloria de perfecte balans tussen mobiliteit en efficiëntie. Ideaal voor het voeden van je planten, het verspreiden van gewasbeschermingsmiddelen of het reinigen met precisie. De Tukan 150 is gebruiksvriendelijk en ontworpen voor maximaal comfort, waardoor hij perfect is voor zowel de enthousiaste tuinier als de professionele gebruiker die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve fijnsproeier.

      Duurzaamheid en veiligheid in elke druppel
      Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Tukan 150 Fijnsproeier. Deze drukspuit is vervaardigd met hoogwaardige materialen, wat hem niet alleen robuust maar ook betrouwbaar maakt voor langdurig gebruik. Het ergonomische ontwerp en de gemakkelijke bediening zorgen ervoor dat je sproeiwerk niet alleen effectief maar ook aangenaam is. Of je nu delicate zaailingen voedt of krachtige reinigingsmiddelen verspreidt, je kunt vertrouwen op de Tukan 150 voor een veilige en efficiënte uitvoering van je sproeitaken.

      Shop slim, kies Tukan 150 bij ons
      Door de Tukan 150 Fijnsproeier te bestellen via onze webshop, kies je voor gemak, kwaliteit en uitstekende service. Profiteer van onze snelle levering en verken een breed assortiment aan producten die jouw tuin- en schoonmaakwerk ondersteunen. Onze scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice zorgen voor een winkelervaring die net zo bevredigend is als het gebruik van de Tukan 150 zelf. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een handige, efficiënte en betrouwbare fijnsproeier. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van de Tukan 150 Fijnsproeier in je tuin of schoonmaakroutine!

      Body/set

      Body

      Tank inhoud

      1.5 l

      Drukcapaciteit

      3 Bar

      Volume (product)

      1.5 l

      EAN

      4046436020720

      1x Tukan 150 Fijnsproeier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.