usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria Pro 10 Drukspuit - Kunststof - Oliebestendig - 0,5L

Gloria Pro 10 Drukspuit - Kunststof - Oliebestendig - 0,5L
Korting
14,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria Pro 10 Drukspuit: jouw nieuwe beste vriend in precisieklussen
      Ontdek de Gloria Pro 10 Drukspuit, jouw ideale partner voor allerlei klussen waar precisie en betrouwbaarheid voorop staan. Deze kunststof drukspuit is niet alleen robuust en oliebestendig, maar ook nog eens verstelbaar om perfect aan te sluiten bij jouw specifieke wensen. Met een tankinhoud van 0,5 liter is deze drukspuit bijzonder efficiënt en gemakkelijk in gebruik voor kleine tot middelgrote projecten. Of je nu een hobbyist of een professional bent, de Gloria Pro 10 maakt indruk met zijn veelzijdigheid en prestatie. En het mooiste? Je kunt deze drukspuit naar hartenlust combineren met andere Toolpack accessoires om een gereedschapsgordel samen te stellen die helemaal bij jouw werkstijl past. Zo creëer je een naadloos geïntegreerd systeem waarmee je elke uitdaging aankan.

      Een veilige haven voor elk project
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee onmisbare pijlers als het aankomt op het selecteren van het juiste gereedschap. De Gloria Pro 10 drukspuit is ontworpen met deze principes in het achterhoofd. Door zijn oliebestendige eigenschappen is deze drukspuit bestand tegen de meest agressieve vloeistoffen, wat de levensduur aanzienlijk verlengt en ervoor zorgt dat je keer op keer kunt vertrouwen op zijn prestaties. Het feit dat deze drukspuit verstelbaar is, maakt hem bovendien uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zodat je altijd de controle behoudt over het werk dat je verricht. Met de Gloria Pro 10 haal je een stuk gereedschap in huis waar je op kunt bouwen, of je nu bezig bent met een eenmalig project of dagelijks precisiewerk verricht.

      Waarom je niet langer moet wachten
      De Gloria Pro 10 Drukspuit staat voor je klaar met alle voordelen die onze webshop te bieden heeft: snelle levering en een vriendelijke service waar je op kunt rekenen. We weten hoe belangrijk het is om over het juiste gereedschap te beschikken wanneer je dit het meeste nodig hebt. Daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat je niet langer hoeft te wachten dan noodzakelijk is. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt voor je project of werkzaamheden gemakkelijk vindbaar is. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, zodat je altijd de beste deal hebt voor topkwaliteit gereedschappen. Kies voor de Gloria Pro 10 drukspuit en ervaar het gemak van winkelen bij een webshop die zijn klanten op de eerste plaats zet.

      Verstelbaar

      Ja

      Gewicht (Product)

      0.18 kg

      Volume (product)

      0.5 l

      Draagriem

      Nee

      Tank inhoud

      0.5 l

      EAN

      4046436022229

      Artikelnummer

      214708

      1x Gloria Pro 10 Drukspuit

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.