usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria Prima 3 Drukspuit - Kunststof - 3L

Gloria Prima 3 Drukspuit - Kunststof - 3L
36,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria Prima 3 drukspuit: jouw drievoudige krachtpatser
      Maak kennis met de Gloria Prima 3 Drukspuit, een echte uitblinker in zijn klasse met een tankinhoud van 3 liter en een drukcapaciteit van 3 bar. Deze drukspuit is jouw perfecte maatje voor een breed scala aan sproeitaken, van tuinonderhoud tot het reinigen van oppervlakken. De Prima 3, vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, is robuust en duurzaam, ideaal voor zowel de hobbytuinier als de professionele gebruiker. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en efficiënte werking is de Gloria Prima 3 een onmisbare tool voor wie precisie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt bij elke sproeiklus.

      Een veilige haven voor elke sproeiuitdaging
      De Gloria Prima 3 Drukspuit staat synoniem voor veiligheid en duurzaamheid. Het toestel is ontworpen om je een comfortabele en controleerbare sproeiervaring te bieden, waarbij elk detail gericht is op gebruiksgemak en efficiëntie. De ergonomische handgreep en de praktische drukopbouw zorgen ervoor dat je langdurig kunt werken zonder in te leveren op comfort of prestaties. Deze drukspuit is jouw betrouwbare partner die elke sproeiuitdaging aankan, of het nu gaat om het verzorgen van je planten of het schoonmaken van je buitenruimte, altijd met de kwaliteit en duurzaamheid die je van Gloria mag verwachten.

      Ervaar het gemak van online shoppen met de Gloria Prima 3
      Bestel je Gloria Prima 3 Drukspuit eenvoudig via onze webshop en profiteer van alle voordelen die we te bieden hebben. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt, terwijl ons brede assortiment ervoor zorgt dat je altijd vindt wat je nodig hebt. Met onze scherpe prijzen en vriendelijke klantenservice staan we garant voor een winkelervaring die net zo vloeiend en plezierig is als het gebruik van de Gloria Prima 3 zelf. Of je nu een ervaren professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, deze drukspuit tilt je sproeiwerk naar een hoger niveau. Ontdek vandaag nog hoe de Gloria Prima 3 je kan helpen om efficiënter en met meer plezier te werken!

      Body/set

      Body

      Gewicht (Product)

      1.25 kg

      Drukcapaciteit

      3 Bar

      Volume (product)

      3 l

      Tank inhoud

      3 l

      EAN

      4046436023530

      1x Gloria Prima 3 Drukspuit

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.