usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria 405 T Hogedrukspuit - Staal/RVS - 5L

Gloria 405 T Hogedrukspuit - Staal/RVS - 5L
Korting
189,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria 405 T Drukspuit: De ultieme mix van kracht en elegantie
      Als je op zoek bent naar een gereedschap dat zowel krachtig als betrouwbaar is, hoef je niet verder te kijken dan de Gloria 405 T Hogedrukspuit. Dit is niet zomaar een gewone drukspuit; het is een meesterwerk vervaardigd uit staal/RVS met een capaciteit van 5 liter, speciaal ontworpen voor jouw zwaarste klussen. Wat het onderscheidt, is de poedercoat afwerking aan de buitenkant, gecombineerd met een dikke kunststof binnenbekleding, die zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn. De stevige messing knijpkraan en spuitstok garanderen precisie in elke beweging, terwijl de manometer en het veiligheids-/afblaasventiel je volledige controle en veiligheid bieden tijdens het gebruik. Met een drukcapaciteit van 6 Bar en een ruime tank van 5 liter is de Gloria 405 T Hogedrukspuit een onmisbare partner voor elke taak.

      Zorgeloos spuiten met een gerust hart
      De Gloria 405 T Hogedrukspuit is niet alleen ontworpen met het oog op efficiëntie en kracht, maar ook met een focus op veiligheid en duurzaamheid. De hoogwaardige materialen en doordachte constructie zorgen ervoor dat je het product veilig en betrouwbaar kunt gebruiken. Of je nu bezig bent met het verzorgen van je tuin, het schoonmaken van je terras of een ander project, je kunt erop vertrouwen dat de Gloria 405 T jouw taken vergemakkelijkt en veilig houdt. Het veiligheids-/afblaasventiel dient als een onmisbare backup, verzekert dat de druk altijd binnen de veilige grenzen blijft en beschermt zowel jou als de duurzaamheid van het apparaat.

      Voordelen die spreken: bestel jouw Gloria 405 T bij ons
      Wanneer je besluit om de Gloria 405 T Hogedrukspuit bij onze webshop te bestellen, kies je niet alleen voor een topgereedschap, maar ook voor een topervaring. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om met je nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Bovendien bieden wij een groot assortiment aan gereedschap waardoor je al jouw benodigdheden op één plek kunt vinden. Of het nu gaat om professionaliteit, scherpe prijzen of vriendelijke service, wij staan klaar om je te helpen met je keuze. Laat de Gloria 405 T Hogedrukspuit jouw nieuwe partner zijn in het creëren van een schone en verzorgde omgeving.

      Body/set

      Body

      Tank inhoud

      5 l

      Gewicht (Product)

      5.5 kg

      Drukcapaciteit

      6 Bar

      Volume (product)

      5 l

      EAN

      4046436000210

      1x Gloria 405 T Hogedrukspuit

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.