usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gedore 248 ST Terugslagvrije nylon hamer - 1005g

Gedore 248 ST Terugslagvrije nylon hamer - 1005g
46,99
44,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gedore 248 ST Terugslagvrije Nylon Hamer - 1005g

      Als je op zoek bent naar een betrouwbare hamer voor je klusprojecten, dan is de Gedore 248 ST terugslagvrije nylon hamer van 1005 gram een uitstekende keuze. Deze hamer, geproduceerd door Gedore, staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Met een hoogte van 50 millimeter en een breedte van 120 millimeter ligt deze hamer comfortabel in de hand en is hij geschikt voor verschillende toepassingen. Het gewicht van 1.18 kilogram zorgt voor een goede balans en controle tijdens het gebruik.

      Gebruik & Veiligheid

      De Gedore 248 ST nylon hamer is ideaal voor diverse werkzaamheden, zoals het monteren van onderdelen, het bewerken van materialen en het slaan van nagels. Dankzij het terugslagvrije ontwerp minimaliseert deze hamer de kans op blessures en beschadigingen aan het werkstuk. De nylon kop zorgt voor een zachte slag en voorkomt schade aan het oppervlak. Deze hamer is geschikt voor zowel professionele klussers als doe-het-zelvers en wordt geleverd zonder accessoires.

      Over Fixami en Samenvatting

      Bij Fixami vind je een breed assortiment aan topmerken en kwaliteitsgereedschap, waaronder de Gedore 248 ST terugslagvrije nylon hamer. Als officiële dealer bieden wij scherpe online prijzen, een snelle levering en gratis professioneel advies. Met deze hamer van Gedore ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat je helpt bij al je klussen. Verbeter je gereedschapcollectie en maak je projecten makkelijker met de Gedore 248 ST nylon hamer. Beter maken begint bij Fixami!

      Type hamer

      Nylon hamer

      Hoogte (Product)

      50 mm

      Breedte (Product)

      120 mm

      Gewicht (Product)

      1.18 kg

      EAN

      4010883882927

      1x Gedore 248 ST Terugslagvrije nylon hamer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.