NL

FR

Gardena 8025-20 Wandslangenbox - 1/2'' x 35m

placeholder-product-media-alt-text-not-set
307,89
279,89

Niet beschikbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bijzondere kenmerken

   De innovatieve Gardena Wandslangenbox 35 roll-up automatic Li maakt besproeien wel heel eenvoudig en comfortabel, dankzij een krachtige Lithium-Ion oplaadbare accu. U geeft een druk op de knop en de slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180° zwenkbaar. De slang kan moeiteloos worden uitgetrokken en op iedere lengte worden gestopt. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier.
   De krachtige, betrouwbare, oplaadbare Lithium-Ion accu zorgt ervoor dat de slang na een druk op de knop eenvoudig, betrouwbaar en gelijkmatig oprolt met een snelheid van 1,5m/sec. U hoeft er verder niets voor te doen en uw handen blijven schoon. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. De krachtige oplaadbare Lithium-Ion accu is altijd klaar voor gebruik en kan wordenafgenomen en opgeladen. LED lampjes op de besturingsunit tonen wanneer de accu moet worden opgeladen of branden bij een blokkade. Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 35-meter lange kwaliteitsslang, een 1,5 meter lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit (art. nr. 8114), een oplaadapparaat en de benodigde Original GARDENA System onderdelen: drie slangstukken (art.nr. 900, 901, 902), een standaard slangkoppeling (art. nr. 915) en een waterstop (art.nr. 913). Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent.

   Specificaties

   Inhoud: Geïntegreerde vorstbescherming, inclusief muurslanghouder, slanggeleiding, draaibaar, geïntegreerde draaggreep, diefstalbeveiliging, druppelstop.
   Muurhouder: Ja, muurhouder met schroeven, pluggen en montagehulp
   Afmetingen: (L x B x H) 59,3 x 25 x 54,2 cm
   Tuingrootte: Groot
   Automatisch oprol. vd. slng. Drukken op de knop
   Slanglengte: 35 m
   Slangdiameter: 13 mm
   Aangedreven: Li-Ion Accu
   Roll-up cycli per lading: 70

   Type opbergsysteem

   Muurhaspel

   Automatisch oprolsysteem

   Ja

   Materiaal

   Kunststof

   Hoogte (Product)

   54.2 cm

   Lengte slang

   35 m

   Capaciteit maximaal

   35 m

   Lengte (Product)

   59.3 cm

   Breedte (Product)

   25 cm

   Diameter

   13

   Verrijdbaar

   Nee

   EAN

   4078500802505

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is