usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fluke 80PK-EXT Thermokoppel verlengsnoer - K-koppel - -100 tot 260 graden

Fluke 80PK-EXT Thermokoppel verlengsnoer - K-koppel - -100 tot 260 graden
Outlet
59,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Maak je metingen langer met de Fluke 80PK-EXT Meetgereedschap accessoires
      Ben je op zoek naar een manier om je meetbereik moeiteloos uit te breiden? Dan is de Fluke 80PK-EXT Thermokoppel verlengsnoer jouw ideale partner. Dit handige accessoire stelt je in staat om de afstand tussen je meetinstrument en het meetpunt te vergroten met een extra drie meter. Het pakket bevat een thermokoppeldraad en een praktische set mini-connectors (zowel male als female), perfect voor het verlengen en repareren van K-thermokoppeldraden. Of je nu temperaturen meet binnen het indrukwekkende bereik van -100 tot +260°C, de Fluke 80PK-EXT garandeert je een flexibele en betrouwbare meting. Ideaal voor professionals en hobbyisten die hun mogelijkheden willen vergroten zonder in te leveren op precisie. Dit alles maakt het een onmisbaar accessoire binnen je meetgereedschap arsenal.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Omdat jouw veiligheid en het langdurig gebruik van je gereedschap topprioriteiten zijn, is de Fluke 80PK-EXT ontworpen met oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het gebruik van hoogwaardige materialen waarborgt niet alleen de duurzaamheid van het product, maar ook een consistente en accurate meting onder alle omstandigheden. Het vermogen om de omgevingstemperatuur te meten van een koud makende -100 graden tot een hitte van +260 graden Celsius staat garant voor veelzijdigheid in toepassingen − van industriële processen tot alledaagse klussen. Daarbij biedt de meegeleverde set mini-connectors een extra zekerheid bij het repareren of verlengen van je thermokoppel, waardoor je altijd een betrouwbare verbinding hebt. Met de Fluke 80PK-EXT ben je verzekerd van zowel veiligheid als duurzaamheid in je meetwerkzaamheden, keer op keer.

      Waarom deze must-have bij ons bestellen?
      Het bestellen van de Fluke 80PK-EXT Thermokoppel verlengsnoer bij onze webshop zorgt niet alleen voor een toevoeging aan je gereedschapscollectie, maar biedt ook een aantal voordelen die je nergens anders vindt. Ten eerste profiteer je van snelle levering, zodat je direct kunt beginnen met het uitbreiden van je meetbereik. Daarnaast geniet je van ons groot assortiment aan meetgereedschappen en accessoires, waardoor je altijd vindt wat je nodig hebt voor je projecten. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je topkwaliteit in handen krijgt zonder daarvoor te diep in de buidel te moeten tasten. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar om je te assisteren bij elke vraag of uitdaging. Kies voor het gemak en de zekerheid van onze webshop en laat de Fluke 80PK-EXT Thermokoppel verlengsnoer de volgende geweldige aanwinst zijn voor jouw gereedschapskoffer.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      0095969078498

      1x Thermokoppeldraad (3 meter)
      1x Set mini-connectors (male/female)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.