usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars X5 Vrijetijdsbijl - XXS - 230mm

Fiskars X5 Vrijetijdsbijl - XXS - 230mm
Gratis product
42,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Fiskars X5 Hakbijl: de compacte krachtpatser voor buitenavonturen
      Of je nu een hartstochtelijke avonturier bent of een enthousiaste tuinier, de Fiskars X5 Vrijetijdsbijl - XXS - 230mm is jouw ultieme metgezel. Met zijn compacte formaat is deze bijl speciaal ontworpen voor zowel outdoor- als trekkingactiviteiten. Of je nu door bossen wandelt of in je eigen tuin bezig bent, de X5 staat garant voor het moeiteloos doorhakken van dunne takken en stammen. Deze bijzondere bijl is onderdeel van de Fiskars-bijlreeks, die van XXS tot XXL loopt, waarbij de X5 de meest draagbare variant representeert. Door zijn specifieke ontwerp en formaat, biedt de X5 Vrijetijdsbijl de perfecte balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak voor kleine tot middelgrote klussen in de natuur of thuis.

      Betrouwbaarheid en veiligheid in elke zwaai
      Bij het hanteren van deze bijl staat zowel jouw veiligheid als de duurzaamheid van het product centraal. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, garandeert de Fiskars X5 Vrijetijdsbijl een lange levensduur, waardoor je zeker kunt zijn van je investering. De stevige, ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor een comfortabele grip en reduceert het risico op ongelukken. Daarbij zorgt het compacte design voor optimale controle tijdens het hakken, waardoor je taak niet alleen sneller maar ook veiliger wordt volbracht. Fiskars, als merk bekend om zijn innovatieve ontwerpen, heeft ook bij deze bijl gezorgd voor een perfecte balans tussen gewicht en prestatie – essentieel voor zowel beginners als ervaren outdoor-liefhebbers.

      Ontdek het gemak van online shoppen
      Jouw avonturen kunnen alleen maar beter worden met de Fiskars X5 Vrijetijdsbijl aan je zijde. En het aanschaffen ervan? Dat doe je snel en eenvoudig bij onze webshop. Met ons brede assortiment vind je altijd wat je zoekt, en dankzij onze scherpe prijzen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor topkwaliteit. Bovendien geniet je van onze snelle levering, zodat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe bijl aan de slag te gaan. Voeg daar onze vriendelijke service aan toe, en je hebt alle redenen om bij ons je outdoor gereedschap aan te schaffen. Begin je volgende buitenavontuur of project in de tuin vandaag nog met de Fiskars X5 Vrijetijdsbijl en ervaar het gemak en de voordelen van kopen bij een webshop die écht om jou geeft.

      Gewicht (Product)

      560 g

      EAN

      6411501211231

      1x Fiskars X5 Vrijetijdsbijl

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.