usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars X37 Kloofbijl - 900MM

Fiskars X37 Kloofbijl - 900MM
Gratis product
90,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
      Fiskars X37 Kloofbijl - Jouw nieuwe partner in houtbewerking
      Als je op zoek bent naar een gereedschap dat even robuust als betrouwbaar is, dan heb je aan de Fiskars X37 Kloofbijl precies wat je nodig hebt. Deze kloofbijl, gemaakt door Fiskars, een fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is jouw ideale partner voor het efficiënt kloven van hout. Met een modelcode van X37 en een alternatieve modelcode van 122160, heeft deze kloofbijl een perfecte lengte van 900mm, waardoor je een goede hefboomwerking en kracht kunt uitoefenen zonder in te leveren op controle. Behorende tot de elite productgroep van kloofbijlen, staat de Fiskars X37 garant voor een combinatie van efficiëntie en comfort. Vanuit het robuuste ontwerp tot aan de perfect gebalanceerde gewichtsverdeling, elke eigenschap van deze bijl is ontworpen om jou de best mogelijke ervaring te bieden bij het kloven van elk stuk hout.

      Veilig, duurzaam en altijd betrouwbaar
      De Fiskars X37 Kloofbijl gaat niet alleen over kracht, maar ook over veiligheid en duurzaamheid. Het is gemaakt met de kwaliteit die je van Fiskars mag verwachten, waardoor je zeker kunt zijn van jarenlang betrouwbaar gebruik. De perfecte balans en het ergonomische ontwerp verzekeren dat elke slag effectief is zonder onnodige belasting op je lichaam. De geavanceerde materialen gebruikt in de steel en het blad, staan garant voor weerstand tegen alle weersomstandigheden en intensief gebruik. Zo blijft je ervaring niet alleen bij deze ene keer, maar kun je rekenen op de X37 bijl voor al je toekomstige projecten. Veiligheid staat voorop, en daarmee is deze kloofbijl ontworpen met features die het risico op ongelukken minimaliseren, zodat je met een gerust hart kunt werken.

      Waarom je niet verder hoeft te zoeken
      Bij onze webshop begrijpen we precies wat je zoekt in een kloofbijl: betrouwbaarheid, duurzaamheid en natuurlijk, een goede prijs. Met de Fiskars X37 Kloofbijl bieden we je niet alleen een top product aan, maar ook de voordelen van bestellen bij ons. Je profiteert van snelle levering, waardoor je meteen aan de slag kunt met je volgende project. Daarnaast garanderen we scherpe prijzen, zodat je zeker weet dat je de beste deal krijgt. Wanneer je kiest voor onze webshop, kies je ook voor een vriendelijke service die klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. Wacht dus niet langer en maak je houtbewerkingsprojecten een stuk aangenamer met de Fiskars X37 Kloofbijl, het gereedschap dat belooft om aan al je verwachtingen te voldoen.

      EAN

      6411501221605

      1x Fiskars X37 Kloofbijl

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.