usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars X21 Kloofbijl - L - 710mm

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Fiskars X21 Kloofbijl - L - 710mm
Gratis product
72,19

Verwachte leverdatum

16-08-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
      Fiskars X21 Kloofbijl: Jouw nieuwe kameraad voor hout kloven
      Stel je voor: je staat buiten, omgeven door natuur en het enige geluid dat je hoort is het zacht ruisen van de wind. Dan is er die bevredigende "klonk" van hout dat perfect splijt onder de kracht van jouw bijl. Deze ervaring biedt de Fiskars X21 Kloofbijl - L - 710mm, een essentieel stuk gereedschap voor iedere houthakker, zowel de professionals als de enthousiaste doe-het-zelvers. Met een totale lengte van 710 millimeter, een body gemaakt van duurzaam kunststof, en het kenmerkende design van Fiskars, belooft deze kloofbijl niet alleen een geweldig resultaat, maar ook een gebruikservaring die even effectief als plezierig is. Of je nu hout klooft voor de haard, de vuurplaats, of als onderdeel van je beroep, de Fiskars X21 zorgt voor een moeiteloos splijtproces dankzij zijn gebalanceerde gewicht en scherpte. Geen taak is te groot voor dit model, dat valt onder de modelcodes 1015642 en X21—jouw garantie voor kwaliteit en efficiëntie. Dit maakt kortom, de Fiskars X21 de perfecte metgezel voor al jouw projecten waarbij hout kloven centraal staat.

      Veiligheid en duurzaamheid: op en top Fiskars
      Wanneer het aankomt op het gebruik van een krachtig gereedschap zoals de Fiskars X21 Kloofbijl, dan zijn veiligheid en duurzaamheid twee kernwaarden die je nooit uit het oog mag verliezen. Gelukkig is de Fiskars X21 ontworpen met deze principes strak in het vizier. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat elke klap veilig en doeltreffend is, waarbij het risico op ongevallen geminimaliseerd wordt. Ook op vlak van duurzaamheid scoort de X21 bijzonder hoog. Het gebruikte kunststof materiaal voor de handgreep samen met het robuuste staal van het blad, garanderen een lange levensduur. Of je nu een doorgewinterde houthakker bent of pas net begint met het vak, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van deze kloofbijl. Deze combinatie van veiligheid en duurzaamheid verzekert dat jouw investering niet alleen op korte, maar ook op lange termijn rendeert. Met de Fiskars X21 heb je een gereedschap in handen dat klus na klus blijft presteren.

      Benut alle voordelen van shoppen bij ons
      Zoek niet verder, het ideale moment om jouw Fiskars X21 Kloofbijl - L - 710mm in huis te halen is nu! Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe beste vriend voor het kloven van hout in een handomdraai in huis. Onze webshop blinkt uit in het aanbieden van een groot assortiment aan topgereedschap tegen scherpe prijzen, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste deal. Bovendien staat onze vriendelijke service klaar om je te helpen bij elke stap van je aankoopproces. Of je nou een doorgewinterde houthakker bent of net begint met het ambacht, bij ons zit je altijd goed. Profiteer van de voordelen van shoppen bij een expert en laat je bij iedere klus ondersteunen door de betrouwbaarheid en kracht van de Fiskars X21 Kloofbijl. Wacht niet langer en maak jouw houtbewerkingsprojecten moeiteloos en plezierig met dit topgereedschap!

      Wat ga je doen?

      Hout kloven

      Materiaal

      Kunststof

      Lengte (Product)

      710 mm

      Gewicht (Product)

      1.6 kg

      EAN

      6411501224736

      1x Fiskars X21 Kloofbijl

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster