usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe - 3,5m

Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe - 3,5m
Gratis product
77,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Ontdek de Fiskars 1023626 Snoeigiraffe - Jouw Tuinvriend op Grote Hoogte
      Wil je ook die onbereikbare takken in je tuin moeiteloos snoeien zonder op een ladder te hoeven staan? Maak kennis met de Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe - 3,5m, jouw nieuwe beste vriend voor tuinwerkzaamheden. Deze snoeigiraffe is speciaal ontworpen om zowel hoge als lage takken met een dikte van tot Ø 12 mm te snoeien, terwijl je veilig met beide benen op de grond staat. Met een indrukwekkend bereik van 3,5 meter brengt de Fiskars Snoeigiraffe zelfs de meest uitdagende takken binnen handbereik. De handgreep, die je 270° kunt instellen, tilt gebruiksgemak naar een hoger niveau door je de mogelijkheid te geven om vanuit elke hoek te werken, waardoor geen tak meer veilig is. Of je nu een ervaren tuinier bent of pas net begint met het verzorgen van je buitenruimte, de Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe wordt ongetwijfeld jouw favoriete tuingereedschap.

      Veilig en duurzaam snoeien met de Fiskars UP69
      Met de Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe hoef je je nooit zorgen te maken over je veiligheid of over het welzijn van je planten. Deze snoeigiraffe is ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het vermogen om hoge takken te snoeien zonder gebruik te maken van een ladder betekent dat je risico op vallen drastisch vermindert, terwijl je toch perfecte snoeiresultaten behaalt. Daarnaast is deze snoeigiraffe gemaakt van hoogwaardige materialen die garanderen dat je er jarenlang plezier van zult hebben, wat bijdraagt aan zijn betrouwbaarheid. Of je nu dikwijls snoeit of slechts een paar keer per jaar de tuin onder handen neemt, de Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe staat altijd klaar om jou op een veilige en duurzame manier te helpen bij je tuinwerkzaamheden.

      Waarom bestellen bij onze webshop?
      Als je ervoor kiest de Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe - 3,5m via onze webshop te bestellen, profiteer je niet alleen van de kwaliteit van dit topgereedschap, maar ook van onze uitstekende service. Met een snelle levering zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met je nieuwe snoeigiraffe. Bovendien bieden we een groot assortiment aan tuingereedschap aan, zodat je voor elke klus wel iets passends vindt. Bij ons shop je niet alleen voor de beste producten, maar ook voor de scherpste prijzen en een vriendelijke service die altijd klaarstaat om je vragen te beantwoorden of advies te geven. Kortom, voor de Fiskars UP69 Light Snoeigiraffe en al je andere tuingereedschap ben je bij ons aan het juiste adres.

      EAN

      6411501150141

      1x Fiskars 1023626 snoeigiraffe

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.