usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars L31 Takkenschaar

Fiskars L31 Takkenschaar
Fiskars L31 Takkenschaar
Fiskars L31 Takkenschaar
Fiskars L31 Takkenschaar
Fiskars L31 Takkenschaar
Gratis product
34,69

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Fiskars L31 Takkenschaar: een revolutie in jouw tuin
      Raak jij ook zo gefrustreerd als jouw oude, roestige schaar weer eens moeite heeft met een dikke tak? Zeg maar dag tegen dat tijdperk, want met de Fiskars L31 Takkenschaar begin je aan een nieuw hoofdstuk in jouw tuinonderhoud. Deze krachtpatser gaat moeiteloos door takken heen tot 35 mm dik, dankzij het mes en ondermes van gehard precisiestaal. Niet alleen bespaart de unieke, ovale aluminiumstructuur van de armen jou kracht tijdens het snoeien, maar het innovatieve stappenmechanisme zorgt er ook voor dat de schaar automatisch aanpast hoeveel kracht er nodig is – of dit nu in 1, 2 of 3 stappen is. Moeite met het vasthouden van een tak? Geen probleem! Het haakvormige aambeeld fixeert elke tak, zodat jij je kunt richten op het belangrijke werk. Comfort is ook geen issue; de antislipgreep zorgt ervoor dat je uren kunt doorwerken zonder blaren of ongemak. De Fiskars L31 Takkenschaar, met een praktische lengte van 400mm, is klaar om jouw go-to gereedschap voor planten, bomen en struiken te worden. Verwelkom deze must-have in jouw tuinarset.

      Veilig, duurzaam en betrouwbare compagnon
      Bij het ontwerpen van de Fiskars L31 Takkenschaar is aan alles gedacht om jouw tuinervaring niet alleen gemakkelijker maar ook veiliger en duurzamer te maken. De schaar is gebouwd om lang mee te gaan met zijn mes en ondermes van gehard precisiestaal, waar je jarenlang op kunt vertrouwen. De stabiele, ovale aluminium armen verminderen het risico op vervorming of breuk, zelfs na veelvuldig gebruik. Ergonomie is een ander hoogtepunt; de antislipgreep voorkomt dat de schaar uit je handen glipt, wat zorgt voor een veiliger gebruik, terwijl je ook geniet van maximaal comfort tijdens lange snoeisessies. Het innovatieve stappenmechanisme, dat je kracht verdeelt over 3 snoeiposities afhankelijk van de dikte van de tak, betekent dat je minder snel uitgeput zult raken en meer kunt doen met minder inspanning. Deze takkenschaar zorgt niet alleen voor jou en jouw tuin, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst door minder afval en meer hergebruik van natuurlijke bronnen.

      Waarom deze topper niet mag ontbreken bij jouw gereedschap
      Het is duidelijk: de Fiskars L31 Takkenschaar is een game-changer voor iedereen die graag tijd in de tuin doorbrengt. En waarom zou je wachten om deze aan jouw gereedschapscollectie toe te voegen? Als je nu kiest voor onze webshop, geniet je niet alleen van de scherpe prijzen die jouw portemonnee zullen bekoren, maar ook van onze snelle levering die ervoor zorgt dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt gaan. Ons team staat altijd klaar om jou met vriendelijke service en deskundig advies bij te staan, zodat je niet alleen koopt wat je nodig hebt, maar ook begrijpt waarom dit de beste keuze voor jou is. Met een groot assortiment aan topgereedschap zijn we jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om jouw tuin te laten bloeien en groeien. Mis deze kans niet en laat de Fiskars L31 Takkenschaar jouw tuinroutine transformeren.

      Gewicht (Product)

      375 g

      Schaarlengte

      400 mm

      Lengte (Product)

      400 mm

      Wat ga je doen?

      Planten, bomen en struiken snoeien

      EAN

      6411503961707

      1x Fiskars L31 Takkenschaar

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.