usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool UG-KS 60 Onderstel voor afkortzaag KS 60 - 900mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Festool UG-KS 60 Onderstel voor afkortzaag KS 60 - 900mm
435,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool UG-KS 60 onderstel voor afkortzaag KS 60 - gemakkelijk en veilig transporteren

      De Festool UG-KS 60 biedt de ideale oplossing voor iedereen die zoekt naar gemak en efficiëntie bij het werken met een afkortzaag. Dit onderstel is speciaal ontworpen voor de KAPEX KS 60 afkortzaag, waarmee het zowel het gebruiksgemak als de transporteerbaarheid van de zaag aanzienlijk verbetert. Dankzij de inklapbare functie van het onderstel kun je het gemakkelijk vervoeren naar elke klus, of het nu op de bouwplaats is of bij een montagewerk. Met een gewicht van slechts 13 kilogram is dit onderstel een lichtgewicht partner die toch stevig en betrouwbaar blijft tijdens het zagen. Het feit dat het onderstel verrijdbaar is, voegt nog een niveau van gemak toe aan het verplaatsen, waardoor het niet alleen makkelijker maar ook veiliger wordt om je afkortzaag te transporteren. Festool staat bekend om zijn hoge kwaliteit gereedschap en toebehoren, die elk project niet alleen makkelijker, maar ook efficiënter maken.

      Ultiem gebruiksgemak voor elke klusser

      Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Festool UG-KS 60 tilt jouw werkefficiëntie naar een hoger niveau. Het gemak waarmee je dit onderstel kunt inklappen voor transport, elimineert de zware tilwerkzaamheden en maakt het klaarzetten en opruimen sneller dan ooit tevoren. De compatibiliteit met de KAPEX KS 60 afkortzaag zorgt ervoor dat je een naadloze en veilige werkervaring hebt, waarin je kunt vertrouwen op de stabiliteit en duurzaamheid van jouw gereedschap. Dit onderstel is specifiek ontworpen om de uitdagingen van elke klus aan te pakken, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is in de uitrusting van elke klusser.

      Waarom Festool bij Fixami?

      Samenvattend biedt de Festool UG-KS 60 onderstel de perfecte combinatie van draagbaarheid, gebruiksgemak en stabiliteit voor elke klus. Bij Fixami geloven we in het leveren van topkwaliteit gereedschap zoals dit, zodat jij op je best kunt zijn, ongeacht de uitdaging. Als officiële dealer van topmerken, met een groot assortiment en scherpe online prijzen, staan we altijd klaar met gratis professioneel advies. Snelle levering en een grote voorraad garanderen dat jouw projecten nooit vertraging oplopen. Geef je werkzaamheden een boost met de Festool UG-KS 60 en ervaar hoe wij bij Fixami altijd net dat stapje extra zetten voor jou.

      Geschikt voor machine

      voor afkortzaag

      Verrijdbaar

      Ja

      Inklapbaar

      Ja

      Maximale werkhoogte

      0.9 m

      Minimale werkhoogte

      0.9 m

      Gewicht (Product)

      13 kg

      Frame uitschuifbaar

      Nee

      EAN

      4014549243213

      1x Festool UG-KS 60 onderstel

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster