usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool SE-VAR SYS3 M/2 Gerasterd schuimrubber

Festool SE-VAR SYS3 M/2 Gerasterd schuimrubber
23,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool SE-VAR SYS3 M/2 Gerasterd schuimrubber

      Als professional in de gereedschapsindustrie is het essentieel om georganiseerd te blijven en snel toegang te hebben tot al je benodigde gereedschap. De Festool SE-VAR SYS3 M/2 is een inleg gereedschapskoffer die speciaal is ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Met een barcode van 1 en de modelcode 204942, is dit product van Festool een betrouwbare keuze voor professionals.

      De koffer is voorzien van gerasterd schuimrubber, wat zorgt voor een veilige en georganiseerde opslag van al je gereedschap. Dit maakt het gemakkelijk om elk stuk gereedschap op zijn plaats te houden en snel te vinden wanneer je het nodig hebt. De koffer is duurzaam en biedt bescherming aan je gereedschap, waardoor het langer meegaat.

      Met de Festool SE-VAR SYS3 M/2 inleg gereedschapskoffer hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van gereedschap of rommelige werkplekken. Het is een essentieel onderdeel van elke professionele gereedschapset en zal je helpen om efficiënter te werken. Met Festool als fabrikant kun je vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van dit product.

      EAN

      4014549350263

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.