usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool SE-BP SYS3 M Bodem schuimrubber

Festool SE-BP SYS3 M Bodem schuimrubber
10,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool SE-BP SYS3 M Bodem schuimrubber

      Als professional in de gereedschapsindustrie weet je hoe belangrijk het is om je gereedschap op een veilige en georganiseerde manier te bewaren. Daarom is de Festool SE-BP SYS3 M Bodem schuimrubber inleg gereedschapskoffer een must-have voor elke vakman. Deze inleg gereedschapskoffer is speciaal ontworpen door Festool en heeft een modelcode van 204941. De bodem is gemaakt van schuimrubber, waardoor je gereedschap stevig op zijn plaats blijft zitten en beschermd is tegen beschadiging tijdens transport.

      Deze inleg gereedschapskoffer is geschikt voor professioneel gebruik en heeft een barcode van 1, zodat je hem eenvoudig kunt identificeren in je magazijn of op locatie. De fabrikant, Festool, staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze inleg gereedschapskoffer lang meegaat.

      Met de Festool SE-BP SYS3 M Bodem schuimrubber inleg gereedschapskoffer houd je al je gereedschap georganiseerd en beschermd, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je gereedschap.

      EAN

      4014549350249

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.