usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool MFK 700 EQ/B-Plus Module kantenfrees in systainer - 720W

Festool MFK 700 EQ/B-Plus Module kantenfrees in systainer - 720W

Uitvoering

474,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool MFK 700 EQ/B-Plus Kantenfrees: Een nieuwe dimensie in precisie
      Stel je voor: je staat in je werkplaats, klaar om de randen van je nieuwste project te frezen. Wat je nodig hebt, is een tool die niet alleen krachtig is maar je ook de controle en precisie biedt die je zoekt. Hier komt de Festool MFK 700 EQ/B-Plus Kantenfrees, met een vermogen van 720 Watt en een snoer van 4 meter lang, als geroepen. Met een maximale zaagdiepte van 14 milimeter biedt deze kantenfrees je precies wat je nodig hebt voor perfecte afwerkingen. Het apparaat zorgt voor goed zicht op het werkstuk dankzij de afzuiging direct bij de tafel en biedt veilige geleiding door de grote steuntafel. Een bijzondere toevoeging is de unieke kogellagerrem die streepvrije, perfecte werkresultaten waarborgt. Voor de multifunctionele inzetbaarheid kan het apparaat kanten frezen van 0 tot 45 graden, afhankelijk van de frees. Dit alles wordt geleverd in de handige SYSTAINER SYS 2 T-LOC, inclusief kogellagerrem, spaanvanger en bedieningsgereedschap. Werk je aan schuine kanten of wil je kant-uitsteeksels afronden? Dan is dit de machine die je werk naar een hoger niveau tilt.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het werken met krachtig gereedschap komt veiligheid altijd op de eerste plaats. De Festool MFK 700 EQ/B-Plus begrijpt dit als geen ander. Dankzij de grote steuntafel is veilige geleiding een gegeven en biedt het apparaat stabiliteit tijdens het frezen. De toevoeging van een kogellagerrem is niet alleen uniek maar verzekert je van streepvrije resultaten zonder ongewenste markeringen - veiligheid en kwaliteit in één! De machine is ontworpen voor langdurig en duurzaam gebruik, met een stevige bouw en betrouwbare technologie. Of je nu professioneel aan de slag gaat of als hobbyist je atelier uitrust, met een aansluiting voor stofafzuiging en een duurzame elektrische motor maakt deze kantenfrees je werkplaats compleet. Investeer in gereedschap dat niet alleen je projecten, maar ook je werkomstandigheden verbetert en je creaties naar een hoger niveau tilt.

      Jouw projecten perfect afgerond met onze webshop
      Heb je je favoriete kantenfrees gevonden in de Festool MFK 700 EQ/B-Plus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om deze aan te schaffen! Wij bieden niet alleen een snelle levering, waardoor je meteen aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst, maar blinken ook uit in ons groot assortiment. Zo zorg je ervoor dat je voor elk project het juiste gereedschap binnen handbereik hebt. En dankzij onze scherpe prijzen hoef je nooit meer te veel te betalen voor topkwaliteit. Maar wat onze service echt onderscheidt, is onze vriendelijke klantenservice. Heb je vragen of heb je advies nodig? Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor je werkplaats. Kies voor een webshop die je niet alleen de beste gereedschappen biedt, maar ook met je meedenkt.

      Verpakt in

      Koffer

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Hoogte (Product)

      23 cm

      Diameter schacht mm

      8

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      14 mm

      Diameter schacht

      8

      Opgenomen vermogen

      720 W

      Variabel toerental

      Ja

      Maximale freesdiepte

      32 mm

      Type freesmachine

      Kantenfrees

      Toerental onbelast

      26000 rpm

      Breedte (Product)

      13 cm

      Snoerlengte

      4

      Toerental onbelast, bereik

      10000-26000

      Zaagdiepte

      14 mm

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4014549358962

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.