usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool GB 10"-SSU 200 Zaag voor kettingzaag SSU 200, SSP 200

Festool GB 10"-SSU 200 Zaag voor kettingzaag SSU 200, SSP 200
Outlet
71,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Zeg maar dag tegen zaagproblemen met Festool 769066 Kettingzaag toebehoren
      Als je op zoek bent naar een robuuste, betrouwbare oplossing om jouw zaagprestaties naar een hoger niveau te tillen, dan is de Festool GB 10"-SSU 200 Zaag voor kettingzaag SSU 200, SSP 200 precies wat je nodig hebt. Hier hebben we het over een niet zomaar een zaag. Dit is een precisie-instrument ontworpen voor de meest veeleisende klussen. Met zijn bijzondere kenmerken voor de SSU 200 en SSP 200, is dit accessoire een echte gamechanger voor professionals en hobbyisten die niets aan het toeval overlaten. De Festool GB 10"-SSU 200 behoort tot die categorie gereedschappen waarvan je je afvraagt hoe je ooit zonder kon. Verpakking bevat één stuk van dit type accessoire wat onder het segment 'Overig' valt, waarmee je bent verzekerd van Festool's kwaliteit en duurzaamheid.

      Een veilige haven voor al je zaagnoden
      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand met de Festool GB 10"-SSU 200. Deze zaag is niet alleen ontworpen om moeiteloos door materiaal heen te snijden, maar ook om lang mee te gaan en daarbij je veiligheid te waarborgen. Dankzij de hoogwaardige constructie en het slimme ontwerp van dit zaagaccessoire, kun je rekenen op een betrouwbare partner tijdens het zagen. Geen zorgen meer over ongelukken of snel slijtende onderdelen. Met de Festool GB 10"-SSU 200 ben je verzekerd van een gereedschap dat zowel krachtig als veilig is, wat jou de rust en vertrouwen geeft om je te concentreren op je werk en niet op het gereedschap.

      De slimme keuze voor slimme shoppers
      Investeren in de Festool GB 10"-SSU 200 Zaag voor kettingzaag bij onze webshop is niet alleen een slimme zet voor je gereedschapskist, maar ook voor je portemonnee en gemoedsrust. Waarom, vraag je? Allereerst, dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je aankoop. Bovendien, met ons groot assortiment vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of service. Onze klantvriendelijke service staat immer klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen de juiste keuze te maken. Dus, als je zoekt naar topkwaliteit, betrouwbaarheid en een geweldige winkelervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Festool en wij zorgen samen voor een soepele en bevredigende shoppingervaring.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      4014549205822

      Artikelnummer

      177390

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.